Αν έχεις τύχη διάβαινε ...

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλές ήταν εκείνες οι συνθήκες ζωής που με κράτησαν μακριά από την ανανέωση των αναρτήσεών στο site μου. Το να μαθαίνει κανείς τα νέα κάποιου δεν είναι κακό, αρκεί να έχει κι ο άλλος κάτι να πεί ... Στην περίπτωσή μου, είχα στερέψει και από ιδέες και από όρεξη.

Μια η εργασιακή πίεση, μια τα παλαβά προσωπικά μου ζητήματα, έφτασα ο άνθρωπος να πάσχω από ημικρανίες . Πάνω απ΄όλα την υγειά μας να ΄χουμε, το blogging θα κοιτάμε; Όμως έπρεπε και κάτι να γράψω για το status update και μόνο.

Σας ενημερώνω λοιπόν πως η χρονιά που έφυγε μου άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα απ΄όλες τις απόψεις. Προσπάθησε ωστόσο να με γλυκάνει κλείνοντας, με το συμβολικό κέρδος του ποσού των 8 ευρώ στον λίγοντα του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Μιλάμε για τρελά κέρδη !

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στα τέλη του 2010 αλλά με την έναρξη του 12 φαίνεται πως το μέλλον προδιαγράφει μια πορεία που θέλω να πιστεύω πως θα έχει θετικό πρόσημο ... εκτός αν μας έρθει ο Αρμαγεδώνας στο κεφάλι και χάσω κι εγώ τα αυγά και τα πασχάλια μαζί με όλους εσάς. Ο Λιακόπουλος έχει προετοιμάσει το έδαφος για αυτό.

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει η πάνσοφη Ελληνική παροιμία. Και μετά το συμβολικού κέρδους του λαχείου ήρθε και το συμβολικό κέρδος στο φλουρί της βασιλόπιτας στην εργασία μου. Σημάδια των καιρών είναι αυτά ... κάτι προδιαγράφουν κι εγώ πιστεύω στα σημάδια.

Για να δούμε τί θα φέρει κι αυτή η νέα χρονιά ... Κι είμαστε ακόμα στην αρχή ... Θα επανέλθω !
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές