Πρωταπριλιάτικο ψέμα ...


Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου...

Οι δρόμοι που περπατάμε δεν έχουν ίχνος σκουπιδιού και βρωμιάς σε σημείο που το υπουργείο περιβάλλοντος να αναγκαστεί μάλιστα να θεσπίσει πρόσφατα αυστηρά πρόστιμα "α λα Γερμανικά" σε όποιον πετάξει και το παραμικρό χαρτάκι οπουδήποτε. Παράλληλα, θεσπίζεται με άρθρο νόμου η υποχρεωτική καθημερινή καθαριότητα των τσιγγάνων που διαμένουν στην χώρα μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα γκρεμίζονται τα πρόχειρα καταλύματα που διαμένουν, τα οποία αποτελούν φυσικές εστίες μόλυνσης.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις των πολιτών αυτής της χώρας έχουν αλλάξει. Πλέον δεν αυτοαποκαλούμαστε όλοι "μαλάκες" ... αλλά κύριοι. Ο αυτοσεβασμός σε συνδυασμό με τον σεβασμό των δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας, μετέβαλε τον Έλληνα σε παράδειγμα κοσμιότητας. Ακόμα και η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα άλλαξε. Πλέον, απαγορεύονται δια ροπάλου οι μούτζες και τα κορναρίσματα στους δρόμους. Όποιος πράξει το αντίθετο τρώει βαριά καμπάνα !

Το δικαίωμα στην αδέσμευτη ενημέρωση είναι αναφαίρετο, και μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από τον Υπουργό Τύπου, πλέον όλα τα κανάλια έχουν αδειοδοτηθεί και εκφράζουν μαζικά τα παράπονα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους. Κανένα κανάλι δεν εκφράζει πλεόν τα πιστεύω του αφεντικού του και δεν λειτουργεί καθοδηγούμενο. Σε αντίθετη περίπτωση, το κράτος παίρνει πίσω την άδεια του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.

Τις Κυριακές στα γήπεδα, και ειδικά όταν υπάρχει μεγάλο ντέρμπυ η αστυνομική φύλαξη είναι δρακόντεια. Η Ελληνική Αστυνομία συνέστησε ειδικό σώμα πάταξης του χουλιγκανισμού και με ειδικά μηχανήματα που σκανάρουν τους φιλάθλους κατά την είσοδό τους, η προσέλευση του κόσμου σε αυτά γίνεται αρκετές ώρες πρίν την έναρξη του κάθε μάτς ώστε να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος. Σε περίπτωση που πιαστεί κάποιος με κροτίδα ή κάποιο άλλο μέσο γηπεδικής τρομοκρατίας, εκτός του ότι αρχικά θα τρώει το ξύλο της αρκούδας, στην συνέχεια θα συλλαμβάνεται, θα καταγράφεται, θα φωτογραφίζεται, θα του απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα για 30 χρόνια και στην τελική θα πληρώσει και στην εφορία 20.000 € σε δόσεις του ενός ευρώ την ημέρα !

Κι αφού έγινε λόγος για τα μέτρα που πήρε η Ελληνική Αστυνομία , να αναφερθεί και το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Σαμαρά, η χώρα μας αποφασίζει πλέον να κλείσει τα σύνορα, να διώξει την Frontex, να ανεβάσει την θητεία σε 50 μήνες (έναντι αντιτίμου φυσικά) και πλέον τα σύνορά μας να φυλάσσονται από εκπαιδευμένους φαντάρους που είναι καθημερινά με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί την μεγαλύτερη επιχείρηση σκούπα που έγινε ποτέ και έβαλε όλους τους λαθρομετανάστες σε καράβια τα οποία αντί να παροπλιστούν, εκτέλεσαν το τελευταίο δρομολόγιό τους πέριξ του Κάβο Ντόρο με σκοπό να βυθιστούν και να πάρουν μαζί τους στον πάτο της θάλασσας όλους αυτούς που ήρθαν κουβαλητοί και δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια προβλήμματα στην χώρα μας !

Στον τομέα της υγείας έχουμε κάτι το πρωτοφανές. Το κράτος, προκειμένου να τιμωρήσει τον Υπουργό κύριο Λοβέρδο για την μη σωστή άσκηση των καθηκόντων του, αποφάσισε να τον ορίσει ως ισόβιο υπουργό (κάτω φυσικά από ισχυρή επιτήρηση). Αυτό έχει σαν συνέπεια να εφαρμοστεί στην πράξη η "δωρεάν υγεία" για όλους !

Επίσης, στην πράξη εφαρμόζεται και η "δωρεάν παιδεία" καθώς το κράτος καταργεί τα ιδιωτικά φροντιστήρια, προσλαμβάνει τους φροντιστηριακούς καθηγητές στο δημόσιο και επεκτείνει το διδακτικό έργο ώς τις 7 το απογεύμα , μετατρέποντας την νεολαία μας σε φωστήρες και φωτεινούς παντογνώστες οι οποίοι όντας over qualified από τα μαθητικά τους ακόμα χρόνια, θα μπορούν vα μετεξεληχθούν στα αυριανά golden boys and girls των Ελληνικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.

Και μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό σαρωτικών αλλαγών που έχει υποστεί η χώρα μας εξ αιτίας του Δ.Ν.Τ., τα Μ.Μ.Ε. ανακοίνωσαν τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη !!!

Όλα τα παραπάνω , δεν θα μπορούσαν να ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο ένα μεγάλο πρωταπριλιάτικο ψέμα ! Σε αντίθετη περίπτωση, εγώ είμαι ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος και η Κύπρος είναι Ελεύθερη !!!

Καλό μήνα σε όλους !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές