... ο κλασσικός, ο μαλάκας ο Έλληνας !

Το να αντιδρά κανείς και να αντιστέκεται με τον δικό του τρόπο για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η χώρα του, είναι προφανώς αποδεκτό, ιδιαίτερα δε αν η χώρα αυτή βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή από το Δ.Ν.Τ. και τους εγχώριους νταβατζήδες.

Σκάσαν μύτη στο διαδίκτυο, μέσα σε σύντομο χρόνο, 3 διαφορετικά βίντεο από το Σπύρο (αγνώστων λοιπών στοιχείων), την Κατερίνα Μουτσάτσου αλλά και τον Χάρρυ Κλυνν, τα οποία βίντεο μέσες-άκρες είχαν μια κοινή συνιστώσα κι αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτε άλλο από την Ελλάδα.



Πολλοί γύρισαν να κριτικάρουν την δημιουργία αυτών των βίντεο. Ωστόσο δύσκολα τελικά μπορεί να διανοηθεί κανείς πως η ελευθερία έκφρασης του πολίτη αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του και όσο καλή ή κακή κι αν είναι αυτή η έκφραση, όσο "γλυκιά" ή όσο επικριτική κι αν είναι, στις μέρες μας ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο ώστε να υπάρχει στην πράξη η περιβόητη "πολυφωνία".

Είναι δικαίωμα λοιπόν του κάθε Σπύρου να θεωρεί τον εαυτό του και τους συμπολίτες του μαλάκες, είναι δικαίωμα του Χάρρυ Κλυνν να λέει αντίθετα πως δεν είναι μαλάκας και είναι δικαίωμα και της Κατερίνας να λέει πως είναι "Hellene" και όχι "Greek". Αυτό που με ενοχλεί είναι ένα : Με ποιό δικαίωμα ο καθένας σχολιάζει επικριτικά το αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει ;

... ο κλασσικός, ο μαλάκας ο Έλληνας είναι ένα ακόμα είδος ανθρώπινης ύπαρξης και πάρτε το χαμπάρι !  Ήταν πολύ μπροστά ο Γεωργίου όταν μίλαγε για τον "κλασσικό τον μαλάκα τον Έλληνα" από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως εδώ και χρόνια !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές