ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: DAY 1 - OI CELEBRITY ... ΚΙ ΕΓΩ !!!

Αυτό το καλοκαιρινό editorial θα μπορούσε να μπεί στην δική του ξεχωριστή κατηγορία, ωστόσο λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος έγινε η αλλαγή στην κατηγορία.

Media critique-ραδιόφωνο η καταχώρηση λοιπόν και το γεγονός πως και οι "celebrity" τελικά, αποδεικνύονται απλοί-καθημερινοί άνθρωποι σαν όλους εμάς ! Day 1 των διακοπών μου και στο "ημερολόγιο καταστρώματος" καταγράφω την αναπάντεχη συνάντησή μου  με τον Μάνο Τσιλιμίδη !!!

Ακομπλεξάριστος άνθρωπος, απίστευτη προσωπικότητα ! Τον προσεγγίζω στο δεξί κατάστρωμα.
- Είστε ο κύριος Τσιλιμίδης;
- Ναι, εσυ ποιός είσαι; ... και έγιναν οι συστάσεις ! Έσπασε ο πάγος.

Μου είπε πως έχει γράψει πολλά τραγούδια. Ένα από αυτά μάλιστα είναι το soundtrack της καλοκαιρινής μου εξόρμησης. Εσείς το ξέρατε πως το "Ετοιμάζω ταξίδι" που έχει τραγουδίσει η Ελένη Δήμου, είναι δική του έμπνευση;

Μιλήσαμε για την κουβέντα που είχαμε δια τηλεφώνου όταν είχα βρεθεί με τον κολλητό μου τον Κώστα στο Αγκίστρι και τον ακούγαμε ως "άγρυπνο στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ". Και τι σύμπτωση ... ο Τσιλιμίδης κατέβαινε στο Αγκίστρι !

Μιλήσαμε περί δημοσιογραφίας. Ο δρόμος προς τη δόξα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα Γιώργο ...

Μιλήσαμε για ευτράπελες στιγμές στην καριέρα του Μάνου Τσιλιμίδη  όπως αυτή της σάτυρας του Μητσικώστα στο πρόσωπο του Τσιλιμίδη όταν αυτός έκανε εκπομπή στο Alter.

... κι όπως χαζεύαμε τη θάλασσα και με ρώτησε πως και αποφάσισα να πάω μόνος μου διακοπές, εκεί με ξάφνιασε με μια απίστευτη κίνησή του που παρόλα αυτά εκτίμησα ιδιαίτερα.

Άνοιξε την τσάντα που κρατούσε και μου χάρισε το βιβλίο του Ντάγκλας Άνταμς "Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια". Ανέλπιστο !

'Ηρθε η ώρα να πιάσουμε λιμάνι στο Αγκίστρι. Μια θερμή χειραψία, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη γνωριμία και το δώρο και ... εις το επανειδείν κύριε Μάνο, το βιβλίο θα το τιμήσω σίγουρα !

Και το meeting με τους mediaκους πρωταγωνιστές της ζωής μου έκλεισε πριν ξαναανέβει ο καταπέλτης του πλοίου και φύγουμε για Μέθανα για να πάω κι εγώ στον προορισμό μου, βλέποντας ο Τσιλιμίδης και χαιρετώντας από το πουθενά τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος ντυμένος στα άσπρα έκανε μπροστά μας μια guest εμφάνιση !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές