Ο Αναστάσιος Κατσαπάρας στο "S.G." - Βιβλιοπαρουσίαση

Ο καλός φίλος Τάσος Κατσαπάρας έδωσε στο νέο μου site , specialguest.gr, μια mini συνέντευξη για τη νέα συγγραφική του δουλειά με τίτλο " Μυστική Οργάνωση "Ζ" ... η σύλληψή τους"  που κυκλοφορεί με σε ψηφιακή μορφή :

- "S.G." : Εκδόσατε την πρώτη συγγραφική σας δουλεία. Τι σας ώθησε στη δημιουργία της; Παρουσιάστε το βιβλίο σας ….

- Α.Κ. : Βλέποντας το σύγχρονο τηλεοπτικό remake της σειράς ‘’Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα’’ με πρωταγωνιστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, πήρα το έναυσμα να ξεκινήσω το διήγημα τον χειμώνα του 2010 και να το ολοκληρώσω το καλοκαίρι του 2011.

Ο χρόνος συγγραφής του μυθιστορήματος ήταν σχετικά σύντομος καθώς είναι μια μικρή ιστορία. Γίνεται αφήγηση για την " Μυστική Οργάνωση "Ζ" ", το πώς έδρασαν στην διάρκεια του χρόνου, και το πως λειτούργησαν ως οργάνωση.

Στην πορεία της αφήγησης μπαίνει η ομάδα του ντετέκτιβ Θερμοκλή, με τον Δάμωνα, τον Θράσο, και τον πάτερ Θεόκλητο. Δεν θα σας πω τίποτα για αυτούς, διαβάστε και θα καταλάβετε ...

Στην εξέλιξη τις ιστορίας, εμπλέκεται και η ομάδα του αστυνόμου Α’ Αστρόγιαννου, μαζί με τον Πέτρο, το κομάντο Πηνελόπη (!), και τον Γιάννη στο κέντρο επιχειρήσεων ο οποίος αν και σχεδόν αθέατος είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην εξέλιξη της μικρής ιστορίας μου.

Στην όχθη του ‘’κακού’’ έχουμε τον Εξάντα, ένα εξιλαστήριο θύμα - τον Ανδροκλή, και τον πάτερ Μάρκελο, ενώ από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, οι δύο μυστικοί πράκτορες του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Murdock και Robertson, μαθαίνουν που βρίσκεται η έδρα της " Μυστικής Οργάνωσης "Ζ" ".

Το ερώτημα, ένα : Ποιός θα συλλάβει αυτή την θανατηφόρα μυστική οργάνωση; 
Καλή ανάγνωση !!!

Υ.Γ: Άραγε έτσι τελειώνει η ιστορία με την " Μυστική Οργάνωση "Ζ" " ;

 
- "S.G." : Γιατί η δουλειά σας βγήκε σε e-book και όχι έντυπο ; Οικολογική συνείδηση ή φθηνότερο κόστος ;

- A.K. : Πιστεύω πως όλοι πρέπει να δείχνουμε οικολογική ευαισθησία όμως όταν δεν υπάρχουν τα λεφτά για μια κανονική έκδοση εκεί τί κανείς; Ψάχνεις να βρείς διεξόδους ! ... και εδώ είναι που βοήθησε η τεχνολογία και βγήκε η δουλειά μου ως flipping book σε ψηφιακή μορφή.


Ελπίζω μάλιστα, μέχρι αρχές του Οκτώβρη να βγει και στο πασίγνωστο Amazon.com , ώστε και οι Έλληνες τις ομογένειας να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν, να διαβάσουν και να αξιολογίσουν (θετικά πιστεύω) αυτή μου την συγγραφική δουλειά !



- "S.G." : Πόσο κοστίζει το βιβλίο σας και από πού μπορεί να το προμηθευτεί κανείς ;


- Α.Κ. : Οι εκδόσεις "Οσελότος" τις οποίες ευχαριστώ που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την δημιουργία της συγγραφικής δουλειάς , συνεργάζονται με την πλατφόρμα My e-books όπου εκεί η "Μυστική Οργάνωση "Ζ" " κοστίζει 5,39 ευρώ και πρόσφατα η COSMOTE books το μεταπωλεί μέσω της ιστοσελίδας της και της mobile εφαρμογής της για 5,24 ευρώ !  Το κόστος είναι ιδιαίτερα προσιτό !
... κι όπως έλεγαν και οι παλιοί πωλητές : "ΣΠΕΥΣΑΤΕ !!!"
 
Πηγή : www.specialguest.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές