ΒΡΑΖΙΛΙΑ ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

Η Πρόκριση της Εθνικής μας στέλνει την ποδοσφαιρική "επίσημη αγαπημένη" μας στην Βραζιλία να αγωνιστεί σε ένα ακόμα Μουντιάλ συμπληρώνοντας μια 10ετία από την στιγμή που ... σηκώσαμε το γ@μημ€νο στην Πορτογαλία !!!

Η Ελλαδίτσα της μιζέριας του μνημονίου δεν χάνει ποτέ το κουράγιο της !!!

Ναι ρε φίλε, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ !!! Τσούκου-τσούκου μπαλίτσα, 0-1 με την ψυχή στο στόμα και από δώ παν κι άλλοι ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!

3-1 στο Καραϊσκάκη, ένα γκολάκι έξω και Copa cabana here we come !!! Eντάξει, πέρα απ΄την χαρά της πρόκρισης να τα δούμε τα πράγματα και λίγο ορθολογιστικά :

Είχαμε να δούμε την Εθνική μας να βάζει 3 γκόλ σε παιχνίδι και μάλιστα να σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο, δεν ξέρω κι εγώ από πότε ... και τώρα εντός Ρουμανικού εδάφους, πάλι από το πρώτο ημίχρονο σκοράραμε ... κι αυτός ο Μήτρογλου είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και από πιστολέρο, μέχρι και το σημαιάκι του κόρνερ το έκανε μπαζούκα !!!

Αυτή η πρόκριση πρέπει να μας γεμίσει χαρά συνέλληνες, την μιζέρια και την γκρίνια για το ατυχές αυτογκόλ του Τόρο ας την αφήσουμε για την εκπομπή του Γεωργίου στον Real για να έχει κι εκείνος κάτι να σχολιάσει με τους ακροατές του !


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές