Η Ελλάδα παραμένει πάντα στο παιχνίδι !!!

13 εβδομάδες θεάματος σε ένα τηλεοπτικό game show διαφορετικό από τ΄ άλλα καθώς όπως είχα γράψει και σε παλαιότερη ανάρτηση θύμιζε πολλά από τα παλιά-καλά "Παιχνίδια χωρίς σύνορα" που βλέπαμε κάποτε στην ΕΡΤ.

Παιδιά με τρέλα μέσα τους αλλά πάνω απ΄όλα δυνατή Ελληνική ψυχή, εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα γυρίσματα που έγιναν στη Γαλλία και κατάφεραν να την φέρουν στην τρίτη θέση του τελικού καθώς ... ο χρόνος επίδοσης είναι τελικά αυτός που μετράει.

Ανάμεσα σε Ρωσσία , Καζακστάν, Γαλλία, Κίνα και Ισπανία, η χώρα μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό προσφέροντας στιγμές γέλιου, χαράς και (ίσως ακουστεί παρατραβηγμένο) Εθνικής ανάτασης καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που και η παρουσιάστρια του show Νάντια Μπουλέ έκανε λόγο για "τα παιδιά της κρίσης" ή τα "μπατιράκια της Ευρώπης" που μάχονται και δεν τα παρατάνε με τίποτα !

Προσωπικά, παρακαολουθώ κάθε τι που σχετίζεται με τη χώρα μας και αφορά τον χώρο του θεάματος ... και δεν τ΄αφήνω ασχολίαστο. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην γράψω κάτι στο blog μου για την 3η Θέση της Ελλάδας στο The biggest game show in the world !!!

Ναί !!! Πρώτη φορά συμμετοχής - 3η Θέση ... τι άλλο θέλουμε ...

Απολαύστε μαζί μας το επισόδειο του τελικού ...



... άντε και του χρόνου με την πρωτιά !!!

Θα είναι μεγάλη χαζομάρα του ΑΝΤ1, κατά τη γνώμη μου, αν δεν ξανασχηματίσει ομάδα για δεύτερη συμμετοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές