Τίτλοι τέλους για Τζένη και Πέτρο ... :(


Το να χωρίζει κανείς δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Είτε είναι από κοινού η απόφαση , είτε είναι μονόπλευρη δημιουργεί πόνο στο ζευγάρι ...

Μάθαμε λοιπόν κι εμείς πως Κωστόπουλος και Μπαλατσινού αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα (...και μπράβο τους) και μάλιστα αυτό έγινε ευρύτερα γνωστό από δελτίο τύπου που ανέφερε ότι:

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ” όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος


So sad ...
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές