Σκιάθος, το δεύτερο St. Maarten !!!

Για διακοπές συνήθως προτιμώ θαλασσινούς προορισμούς και απολαμβάνω και το ταξίδι μου με το καράβι της γραμμής ... χρόνια τώρα. Όμως, σε ένα θαλασσινό προορισμό διακοπών όπως η Σκιάθος, η πρόσβαση αεροπορικώς στο νησί παίρνει άλλη διάσταση.

Ο λόγος; Η διαδικασία προσγείωσης που εντυπωσιάζει τους ήδη παρευρισκόμενους στο νησί καθώς το αεροδρόμιο είναι πολύ κοντά σε δρόμο και θάλασσα με αποτέλεσμα το κάθε αεροπλάνο να πετά ούτε λίγο-ούτε πολύ στην κυριολεξία, πάνω απ΄τα κεφάλια του κόσμου.

Η Σκιάθος είναι ένα δεύτερο St. Maarten ! Σίγουρα έχετε δει βίντεο στο διαδίκτυο για το τι γίνεται εκεί. Ωστόσο, για όσους κολλάνε με τέτοιου είδους θεάματα, βρήκα βίντεο μιας ολόκληρης ώρας με προσγειώσεις και απογειώσεις στη Σκιάθο ... που εντυπωσιάζουν !

Αν μιλάγαμε για καράβια θα θα προέτρεπα να "φάτε τα απόνερα" του βίντεο ... ωστόσο κρατήστε σφιχτά τη ζώνη σας για μια ασφαλή προσγείωση πάνω απ΄τα κεφάλια των τουριστών του νησιού !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές