Καλοκαιρινό ραδιόφωνο !

Η ακρόαση επιλεγμένων ραδιοφωνικών προγραμμάτων είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση. Που με χάνεις-που με βρίσκεις, με τα ακουστικά στα αυτιά συντονισμένος...

Ιδιαίτερα δε την καλοκαιρινή περίοδο, που υπάρχει και χρόνος για ακρόαση, ξεχώρισα 3 διαφορετικά προγράμματα τα οποία συντροφεύουν τις στιγμές μου λίγο πριν την εξόρμησή μου προς διακοπάς και τα οποία αξίζει ο κόπος να μοιραστώ μαζί σας γιατί κι εσείς θα κολλήσετε !

Από το περσυνό καλοκαίρι αλλά και φέτος (δυστυχώς σε επαναλήψεις από το αρχείο του), το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ βγάζει στον αέρα την εκπομπή "Ότι να ΄ναι" με τους Μάνο Βουλαρίνο και Γιάννη Νικολάου σε πλήρη παροξυσμό.

Η συγκεκριμένη είναι μια δροσερή χιουμοριστική εκπομπή, με την ιδιαιτερότητα του καυστικού σχολιασμού της επικαιρότητας από τους παρουσιαστές, την ανεξέλεγκτη παρέμβαση των ακροατών μέσω μηνυμάτων και γενικότερα μια "ότι να ΄ναι" διάθεση. Guest, ο απρόβλεπτος Φάνης Λαμπρόπουλος με συνεντεύξεις σε περαστικούς για θέματα που ... εξοργίζουν και προκαλούν άφθονο γέλιο.

Γυρίζοντας αριστερότερα την βελόνα, συντονισμένος στους 94,6 και στον NovaΣΠΟΡ FM, επικεντρώνω την  προσοχή μου στην ακρόαση ενός αθλητικού ραδιοφώνου αλλά για δυο εκπομπές που έχουν την αθλητική ενημέρωση μόνο στο υπόβαθρο καθώς η θεματολογία τους εντυπωσιάζει.

Δευτέρα με Παρασκευή 22:00 με 00:00, οι "άμπαλοι" Στέφανος Χάρης και Νικόλας Ακτύπης ως άλλοι theplayboys (μια λέξη) συντροφεύουν τις βραδιές της καθημερινότητάς μας με ραδιόφωνο αλληλεπίδρασης με τους ακροατές μέσω του facebook group της εκπομπής και μηνυμάτων sms, quiz , θεματικές συζητήσεις και πολύ τρέλα που ξεφεύγει τις περισσότερες φορές από την απλή εκφώνηση των αποτελεσμάτων διαφόρων αγώνων ή του κουπονιού του στοιχήματος.

Στον ίδιο ραδιοσταθμό, η ευχάριστη έκπληξη, είναι ο ηχολήπτης και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Ρήλος που αποτελεί πολυεργαλείο για το ραδιοσταθμό της Καλλιθέας. Οι εκπομπές του τα μεσάνυχτα των Σαββατοκύριακών μας είναι μια όαση για τους ξενύχτες - φανατικούς του ραδιοφώνου.

Με έντεχνη, ροκ και εναλλακτική μουσική από το Ελληνικό πεντάγραμμο ... "δίνει τα ρέστα του" και έχει γίνει το νέο ραδιοφωνικό talk of the town. Η ευχάριστη διάθεση του Παναγιώτη Ρήλου αγγίζει τους ακροατές και το "παρεάκι" τα βράδια των Σ/Κ αυξάνεται !

Εκπομπές σαν αυτή του Παναγιώτη Ρήλου συν τω χρόνω είναι υποψήφιες για "μεταγραφή" σε άλλους "μεγάλους" και εξ ίσου ανταγωνιστικούς με τον ΣΠΟΡ FM , ραδιοσταθμούς.

Η δική μου βελόνα παραμένει κολλημένη. Η δική σας ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές