Casting days ...

Διανύω τον έκτο μήνα ανεργίας και τώρα, όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβρης γίνονται προετοιμασίες από τους σταθμούς οι οποίοι αναζητούν νέα πρόσωπα. Κι όπως είναι φυσικό, τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορώ να τις αφήσω να πάνε χαμένες.

Είδα πρόσφατα ένα σποτ από το Blue Sky για την αναζήτηση νέων προσώπων και βρέθηκα να συμμετέχω σε casting στο στούντιο του σταθμού στην Καλογρέζα. Όπως επίσης είχα την ευκαιρία να έχω μια συζήτηση με τον υπεύθυνο παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής "Άρωμα Ελλάδας" για μια πιθανή συνεργασία. Είδομεν, όλα είναι πιθανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας ενημερώσω όταν έχω κάτι βέβαιο.

Πρόσφατα, έμαθα για την δημιουργία ενός νέου ακόμα καναλιού που θα πλαισιώσει το ψηφιακό μπουκέτο. Έστειλα το βιογραφικό μου όπως ζητήθηκε και είμαι σε φάση αναμονής.

Τα ΄χει αυτά η αναζήτηση εργασίας. Πόσο μάλιστα τώρα που σε καιρούς οικονομικής κρίσης το επάγγελμα του δημοσιογράφου έχει κορεστεί.

Παραμένω αισιόδοξος όμως γιατί από Σεπτέμβρη μπορεί να αλλάξουν πολλά !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές