Summer Report - day 1 : Ισοπέδωση

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο δρόμος ... ή μάλλον το κύμα, με έφερε στα Μέθανα. Αυτή τη φορά σε δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα θάλασσα και όχι σε ένα άθλιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο με τα γερόντια δίπλα να παίζουν μαντολίνο και να μου σπάνε τα νεύρα !!!

Το ξενοδοχείο συμπαθητικό για 30€ τη βραδιά με πρωινό, wifi στους κοινόχρηστους χώρους και τον Rojo, ένα γλυκό πιτμπουλάκο στο σαλόνι να είναι αραχτός. Έφτασα μιάμιση το μεσημέρι με τον "Φοίβο" από τον Πειραιά, βρήκα το king size bed που με περίμενε αλλά πριν ισοπεδωθώ και ξαπλώσω κάνα πεντάρι-εξάρι ώρες (καθώς ως γνωστόν ... ο ύπνος θρέφει τα μωρά κτλ κτλ) , ισοπεδώθηκα ελαφρά, χωρίς να χτυπήσω ευτυχώς, στο πάτωμα καθώς τα νερά από το μπάνιο ήταν η αιτία να γλυστρίσω και να πέσω φαρδύς-πλατύς, δίπλα στο κρεβάτι !

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είμαστε λίγα λεπτά πριν περάσουμε στην επόμενη μέρα. Μη φοβάστε, θα έχει κι άλλα reports.

Προς το παρόν αυτά ... θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες !
this is Rojo !!!
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές