Καλοκαιρινή τηλεόραση !

Μέσα στο καλοκαιρινό τρίμηνο, Ιούνιο με Αύγουστο δηλαδή, η φτώχεια ναι μεν θέλει καλοπέραση αλλά και η καλοπέραση πρέπει να εφαρμόζεται με τρόπους ξεκούρασης που για τον καθένα από εμάς ήταν διαφορετικός.

Για εμένα, το να αράξω από το απόγευμα ως αργά το βράδυ στην τηλεόραση και να ξαπάρω με το τηλεκοντρόλ στο χέρι είναι κάτι που το κάνω πολύ συχνά και παραδόξως με χαλαρώνει ... αρκεί να βρω το κατάλληλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Από τον Γκαίτε ... στον Γκέτσε : Αυτό το καλοκαίρι ήταν καλοκαίρι Μουντιάλ. Μπαλίτσα σε πρώτο πλάνο, συμμετοχή της Ελλάδας, πλάνα με ξέκωλα brazilian και τον Γκέτσε, από την Εθνική ποδοσφαίρου της Γερμανίας, να γίνεται top star μετά την εφτάρα που ξεφτύλισε την διοργανώτρια χώρα. Δεν χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία να δεις μπαλίτσα. Ο Γκαίτε είναι για τις σοφιστικέ γκομενίτσες. Γκέτσε και ξερό ψωμί ... γιατί οι Γερμανοί είναι φίλοι μας (όπως θα ΄λεγε ο Αρτέμης Μάτσας) ... και θέλουν το καλό μας ! Τι πιο καλύτερο λοιπόν από σκορ και θέαμα ...

Summer Reality TV : ...και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους, χωρίς τα "Τάνκερ" (όπως είχε πει και ο Manolo Μαυρομμάτης) ; Το zapping συνεχίζεται και ευτυχώς που βρέθηκε το MTV Greece να φέρει στην Ελλάδα reality tv εκπομπές που καρφώνουν το βλέμμα σου στο γυαλί για να τις παρακολουθήσει. Ας μιλήσω πιο συγκεκριμένα όμως :

MTV MADE : Αμερικανάκια με χαμηλή αυτοεκτίμηση, προσπαθούν να βρουν τρόπους για κερδίσουν φιλίες , να γλυτώσουν το bullying και να νιώσουν πως είναι "κάποιοι" και όχι οι δακτυλοδεικτούμενοι nerds του σχολείου τους. Εδώ αναλαμβάνουν δράση οι μέντορες του MTV και τα αποτελέσματα ... επί της οθόνης.

I USED TO BE FAT : Λίγο πριν το κολέγιο, Αμερικανάκια που το junk food και οι κακές οικογενειακές συνθήκες τα έκαναν να γίνουν δίφυλλες ντουλάπες, ζητούν βοήθεια από τους personal trainers του MTV ώστε να γίνουν στυλάκια. Όπως καταλαβαίνετε, το λιώσιμο στο γυμναστήριο και η καλή διατροφή φέρνουν αποτελέσματα, τα οποία παρακολουθούμε στο πρόγραμμα αυτό.

PLAIN JANE : Κοπελίτσες που κάποιο μπάνικο αγοράκι τους γυάλισε και φοβούνται να του την πέσουν για να του ζητήσουν να γίνουν ζευγάρι, ζητούν βοήθεια από την τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής ώστε να βρει τρόπο να τις κάνει κουκλάρες, να τις σπατουλάρει σωστά, να τους βρει dress code και να τις πάει στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη ώστε να την πέσουν στον γκόμενο με σκοπό όμως ... να μη φάνε χυλόπιτα μπροστά στη κάμερα και γίνουν ρόμπα. Αν γίνει αυτό, δυστυχώς το χτίσιμο αντί για κουκλάρες τις μεταμόρφωσε σε λατέρνες !

JERSEY SHORE, GEORDIE SHORE, GANDIA SHORE : Tρια πανομοιότυπα reality που διαδραματίζονται σε Αμερική, Αγγλία και Ισπανία αντίστοιχα, στα οποία πρωταγωνιστές είναι καλογυμνασμένα παλικάρια και chics με πλούσια τα ελέη όπου συγκατοικούν, δουλεύουν, διασκεδάζουν, ερωτεύονται, τσακώνονται και κάνουν πλάκες ... κάτι σαν το big brother χωρίς εγκλεισμό όμως και σε πιο summer mood.

Και το zapping  στην tv συνεχίζεται γι ακόμα μια φορά και μεταφερόμαστε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , όπου εκεί θα συναντήσουμε και θα κολλήσουμε στο fashion show της Tyra Banks , America's Next Top Model (η αποτυχημένη έκδοση του στην Ελλάδα ήταν αυτή με τη Βίκυ Καγιά, για να μη ξεχνιόμαστε !) ... και στο Κάστρο του Τακέσι , όπου Ακίνδυνος Γκίκας και Κώστας Παπαγεωργίου δίνουν τα ρέστα τους στην περιγραφή του παιχνιδιού.

Όλες αυτές οι εκπομπές κράτησαν ζωντανό το καλοκαίρι μου. Οι εκπομπές αυτές συνεχίζονται ακόμα και τώρα που έχει μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης (με εξαίρεση το μουντιάλ που το αντικατέστησε το Mundobasket της Ισπανίας και στο οποίο η Ελλάδας μας ... "τα σπάει" !).

Stay tuned , like me ... αξίζει να τα δεις !







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές