Summer Report : "Επιχείρηση γκαντεμιά"


...κι εκεί που περιμένατε, όπως σας υποσχέθηκα, κι άλλα editorial από τις καλοκαιρινές μου διακοπές, μετά το γλύστρισμα και την πτώση που είχα στο δωμάτιό μου την πρώτη μέρα ήρθαν και δέσανε κι άλλες γκαντεμιές οι οποίες πήγαν πίσω το summer on vacations blogging.

Μετά από ένα ωραίο πρωινό στο lobby του ξενοδοχείου, θέλησα να χρησιμοποιήσω το wifi για να blogάρω με το laptop.

Mission rejected !!! Μια απότομη κίνηση των ποδιών μου ήταν η αιτία να ξεπατωθεί στην κυριολεξία το βύσμα του φορτιστή με αποτέλεσμα να μη μπορώ να έχω ρεύμα για το laptop. Δυστυχώς η μπαταρία είχε ήδη πέσει στο 25%.

That's on day 2, γιατί την τρίτη μέρα της διαμονής μου διαπίστωσα πως αρχίζει να στερεύει το ρευστό μέχρι που ευτυχώς ήρθε η οικονομική ενίσχυση με "απομακρυσμένη βοήθεια" , όπως λένε και οι κομπιουτεράδες !

Τρεις μέρες  - τρεις γκαντεμιές , και σαν να μην έφταναν όλα αυτά διαπιστώνω πως η Cosmote μου έκοψε την καρτοσύνδεση γιατί δεν είχα πληρώσει τον λογαριασμό κι ευτυχώς δηλαδή που έχω και δίκαρτο κινητό και πήρα κάρτα για να βάλω μονάδες στο free2go !

Day 4 και ξαφνικά ... ήρθε και ένα υποθαλάσσιο ταρακούνημα με 5.7 ρίχτερ να με σηκώσει από το κρεβάτι μου 6:45 το πρωί κι ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου κόλλαγε ύπνος και ίσα που έκλεισα τα μάτια μου στις 4 τα χαράματα.

Υπέροχα ε, δεν μπορείτε να πείτε ...

Τελικά το μόνο που με αποζημίωσε αυτές τις 5 μέρες των διακοπών μου ήταν κάποια όμορφα στιγμιότυπα που αποτύπωσα σε βίντεο και φωτογραφίες που παραθέτω παρακάτω :

Selfie με φόντο τον φάρο των Μεθάνων και το απέραντο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού !


Δροσερό Ελληνικότατο πρωινό με το φρέσκο γαλατάκι και τον χυμούλι του, το φρουί ζελέ του, βούτυρο και μαρμελαδίτσα σε ψωμί και φρυγανιά και τέλος, μια χορταστικότατη σπανακοτυρόπιτα !


Αυτός ο συμπαθητικός γατούλης ήταν ανάμεσα στα πόδια μου και ζητούσε μόνο χάδια και όχι φαγητό ...


... κοιτάξτε μόνο τις ματάρες του γατούλη ! Απίθανος !


Ο φάρος των Μεθάνων με φόντο τον Αργοσαρωνικό !


Ο Rojo , ο σκυλάκος - μασκώτ του ξενοδοχείου, αραχτός περιμένει ένα χάδι !


Βραδυνή εξόρμηση για κρέπα κοτόπουλο !


...όταν το κύμα σκάει στα βράχια, η θέα είναι υπέροχη !


... το απέραντο γαλάζιο !


Αυτό το ζευγάρι χήνες σουλατσάρει παραλιακά ...


Μέσα από το φινιστρίνι του "Φοίβου" ένα σμήνος γλαρόνια μου κάνει παρέα στη διαδρομή προς τα Μέθανα.


ΑΥΤΑ ... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!
أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές