Παράξενο πράγμα οι αλλαγές ...

Καμιά φορά είναι περίεργο, όταν το σκέφτεσαι να συνειδητοποιείς πως ένα blog που βρίσκεται "στον αέρα" του διαδικτύου για 10 ...παρά ένα - χρόνια , μπορεί να αλλάξει.

Πολλές από τις στήλες του blog αλλάξανε, τα templates και η εξωτερική εμφάνιση του blog άλλαξε κι αυτή. Τί να λέμε, πολλά χαρακτηριστικά έχουν αλλάξει ως τώρα.

Όταν το proagelos.gr ξεκίνησε, ήταν ένα ακόμα infotainment blog που συνδύαζε τον προσωπικό μου τρόπο γραφής, τα post γύρω από την κριτική στα μέσα ενημέρωσης και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αναρτηθεί κάτω από την "ετικέτα" microblogging. Εσείς που διαβάζετε το proagelos.gr,
ίσως θυμάστε πως ακόμα και το domain name του blog ήταν διαφορετικό. Τα άρθρα και οι σελίδες του παρέπεμπαν στο proagelosnews.gr .

Τα χρόνια όμως περνάνε, κι εγώ ως ιδιοκτήτης και συντάκτης αυτού του ιστολογίου, αποφάσισα πως πρέπει να γίνουν δυο ακόμα σημαντικές και μεγάλες αλλαγές. Η λογική και ο τρόπος γραφής του blog πρέπει να αλλάξουν.

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν bloggers εκεί έξω που ποστάρουν για διάφορα θέματα. Άλλοι γράφουν για την καθημερινότητά τους, άλλοι αυτοχαρακτηρίζονται food bloggers είναι tech freaks και fashion victics που εκφράζονται με τον γραπτό λόγο.

Κι εγώ έγραφα και γράφω για την καθημερινότητά μου. Εξακολουθώ να γράφω για πράγματα που με ενοχλούν στην καθημερινότητά μου. Εξακολουθώ να ποστάρω ότι μου αρέσει στην ενότητα microblogging.

Νομίζω ωστόσο πως πρέπει στο εξής το blog μου να κρατήσει μια συγκεκριμένη θεματική πάνω στην οποία θα κινείται και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από την κριτική μου για τα μέσα ενημέρωσης ( ως επί το πλείστον τα Ελληνικά), την δημοσιογραφία και κατ' επέκταση την επικοινωνία.

Και από εδώ και πέρα ότι ανεβαίνει εδώ θα υπάρχει όχι μόνο στα Ελληνικά, αλλά και στα Αγγλικά. Ναι, και στα Αγγλικά ... καλά διαβάσατε !

Τώρα θα μου πείτε ... "Τα κάνεις όλα για τα clicks και την επισκεψιμότητα;" - Όχι, απλά μ' αρέσει να διευρύνω τους ορίζοντές μου καθώς όλα είναι θέμα επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.

Μείνετε εδώ και ας κρατήσουμε επαφή καθώς ένα νέο ταξίδι ξεκινά !

Ο πιλότος Γιώργος Τσιματσίδης, σας καλωσορίζει στην πτήση PROGR 11/2014 από την Ελλάδα, με προορισμό όλο τον κόσμο !

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος - Ενεργός πολίτης - Blogger


Νεότερη Παλαιότερη