Νέα χρονιά - νέα αρχή για το proagelos.gr


Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος ! 

Υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους εσάς που διαλέξατε με την έναρξη του 2015 να προσπελάσετε τις σελίδες του proagelos.gr και ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε κοντά μας στην νέα αρχή του blog μας, το οποίο μπαίνει αισίως στον δέκατο χρόνο παρουσίας του στην Ελληνική blogόσφαιρα !

Μέσα από τα editorial συνηθίζω να σχολιάζω διάφορες καταστάσεις που με απασχολούν ή με ενοχλούν και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. Μετά από πολλούς πειραματισμούς και με τη σκέψη πως το blog αυτό έχει σαφέστατα προσωπικότητα, χαρακτήρα και άποψη, συνεχίζουμε ανανεωμένοι και μέσα από αρκετές θεματικές ενότητες πλέον, εκφραζόμαστε δυναμικά !

Μια χρονιά έφυγε, μια ένα χρονιά έρχεται ... Είναι καιρός η αδράνεια που το 2014 συνεπήρε το blog λόγω πολλών δύσκολων συγκυριών να μετατραπεί σε κινητικότητα και να μπούμε όλοι μαζί σε μια νέα εποχή όπου το blogging να γίνει από απλό χόμπυ, σε μια δυναμική ενασχόληση για όλους όσους θέλουν πραγματικά κάτι να πουν και δεν ξέρουν με πιο τρόπο να το εκφράσουν.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, ένα blog μπορεί να είναι καμιά φορά one man show σε πολλούς τομείς του αλλά και η συμμετοχή των αναγνωστών είναι απαραίτητη. 
Το info@proagelos.gr , σας περιμένει να το συμπληρώσετε, με τις δικές σας καταγγελίες, τις δικές σας ανταποκρίσεις, υποδείξεις βελτίωσης ή τα δελτία τύπου που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.


2005 - 2015 ... 10 χρόνια blogging με προσωπικότητα και άποψη ! 10 χρόνια μαζί ! 

Μείνετε κοντά μας, στη μεγάλη παρέα του ...
Με εκτίμηση,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ
Blog editor
Νεότερη Παλαιότερη