Στις 3 Γενάρη το μεγαλύτερο τρολλάρισμα της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής ιστορίας !

Η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη περνάει στην ιστορία καθώς ήρθε η διακήρυξη της 3ης του Γενάρη του '15, της ημέρας που η σύγχρονη Ελληνική πολιτική ιστορία θα δεχτεί το μεγαλύτερο τρολλάρισμα με την δημιουργία του από-κόμματος του Γ.Α.Π. .

Ο ίδιος, με ανακοίνωσή του ανέφερε πως πρόκειται για ένα κίνημα και όχι για ένα ακόμα κόμμα (;) όμως ήδη στο facebook έσκασε μύτη σελίδα με την επωνυμία "Κίνημα Αλλαγής". Πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό δεν θα είναι τελικά το όνομα της κίνησης του "Γιωργάκη"... αλλά ποιός νοιάζεται ;;; Όπως καταλαβαίνετε το τρολλάρισμα ήδη ξεκίνησε !!!

Θεούλης ο Γ.Α.Π. ! Μάθαμε πως την ιδρυτική τπυ διακήρυξη υπογράφουν 200 νέοι πολίτες. 200 νέοι πολίτες !!! WTF ??? Στοιχηματίζουμε πως αυτοί τρολλάρουν από πλευράς τους τον Γιωργάκη κι εκείνος το΄χει πάρει στα σοβαρά ...

Παραμένουμε εν αναμονή των εξελίξεων καθώς έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές του Γενάρη. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, μπήκε το 2015 με πολύ χιούμορ !!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές