Αποχή από τις εκλογές σε χωριά του Νομού Έβρου

Λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Γενάρη και η Ελλάδα παραμένει στα μαύρα της τα χάλια ανεξαρτήτως κυβέρνησης και πρωθυπουργού στο τιμόνι της χώρας.

Κι ακριβώς επειδή είναι στα μαύρα της τα χάλια οι πολίτες δεν μπορούν να αντέξουν αυτή τη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των κατοίκων των περιοχών Πραγγί και Πετράδες του Δήμου Διδυμοτείχου.

Οι δυο πρώην κοινότητες απέχουν 7 μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Διδυμοτείχου αλλά έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου αναγκάζουν τον κόσμο να κάνει περί τα 56 για τη μετακίνησή του ώστε να προμηθευτεί τα αναγκαία.

Αν είναι ποτέ δυνατόν στην Ελλάδα του 2015 ! Όσα χρόνια επισκεπτόμασταν το Πραγγί Διδυμοτείχου λόγω καταγωγής, ακόμα και οι ισχυρές χιονοπτώσεις δεν προκάλεσαν ποτέ τέτοιο χάος στη μετακίνηση των πολιτών.

Έτσι περίπου 320 κάτοικοι των δυο περιοχών και ίσως και περισσότεροι ακόμα αν και από την περιοχή του Πυθίου ακολουθήσουν το παράδειγμα των Πραγγιωτών, αποφάσισαν αν μη δώσουν πουθενά τη ψήφο τους γιατί και μετά τις εκλογές, όπως δήλωσαν σε τοπικά μέσα, πάλι δρόμος της προκοπής δεν θα υπάρχει ! ...και το να μιλάς σε ώτα μη ακουόντων είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ! 

Κλασσικά ωστόσο, κάποιοι ανευθυνοϋπεύθυνοι βρέθηκαν να δώσουν υπόσχεση για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει ... Τι να πει κανείς, ούτε ένα παρακαμπτήριο χωματόδρομο δεν ήταν ικανοί να φτιάξουν για την διευκόλυνση των κατοίκων ...

Μαζί σας Πραγγιώτες ! Σας στηρίζουμε με χίλια !!!
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές