... κομματάκια !!!

Χαμός για τη συμμετοχή στις εκλογές του Γενάρη. 4 συνασπισμοί κομμάτων, ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, 20 (αυτούσια) κόμματα ...και μία τελεία (!!!) , συνθέτουν το παζλ των υποψήφιων για την ψήφο του Έλληνα πολίτη εκλογικών συνδυασμών.

... κομματάκια το πολιτικό σκηνικό λοιπόν και πάμε να τους γνωρίσουμε όλους όσο είναι νωρίς, πρίν ο Άρειος Πάγος κόψει κανέναν την τελευταία στιγμή :

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός είναι αυτός που θα βρείτε με την επωνυμία "Αξιοπρέπεια" στο ψηφοδέλτιο. Το ερώτημά μας ...υπάρχει άραγε αξιοπρέπεια στην Ελληνική πολιτική σκηνή ;;;

Οι συνασπισμοί κομμάτων έχουν ως εξής :

Αριστερός συνασπισμός #1 ... Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση—ΜΑΡΣ

Αριστερός συνασπισμός #2 ... Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) – Μ.Λ. ΚΚΕ-  Εκλογική Συνεργασία.  (ΜΛΚ...τι γίνεται εδώ ;;;)

Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά . Ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης παρέα με τους γιαλατζί φιλοσκοπιανούς οικολόγους δηλαδή ...

και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου στις φλόγες της Πυρικαύστου Ελλάδος (made by Zouraris) κρατά ψηλά τη δάδα του ΧΡΙ.Κ.Ε. του Νικολόπουλου και συμπορεύεται με τη Πατριωτική Συμμαχία, το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας και το Λευκό (φασκελοκουκούλωστα !!!)

Τα 20 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 25ης Γενάρη είναι :

- Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟΚ. ...του μνημονίου

- Ο ΣΥΡΙΖΑ του Ανδρέα του Τσίπρα (πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης !)

- Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή ...γιατί της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες μέχρι να βγουν έξω !!!

- Το Κόμμα Κτηνοβατών Ελλάδος , εεε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας θέλαμε να πούμε καλέ !!! Κ.Κ.Ε. δυνατό με Κουτσούμπα τον Θεό !

- Το Κόμμα Φιλελευθέρων (;;;)

- Η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος - Ο.Κ.Δ.Ε. (;;;)

- Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (mind the G.A.P ... Γ.Α.Π.)

- Ο απίθανος συνδυασμός με την επωνυμία σιδηρόδρομο : Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)

- Το Κ.Ε.Α.Ν. - Κίνημα Εθνικής Αντίστασης του Ιπποκράτη Σαββούρα (Φαντάζεστε πρωθυπουργό Σαββούρα ; που πας ρε Καραμήτροοοοοο)

- Το ΕΕΚ –Τροτσκιστές - Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (anyway...)

- H Εθνική Ελπίδα του Γεώργιου Παπαδόπουλου (...όχι του νεκρού, της πιθανής μετεμψύχωσής του ! Δεν τον ξέρουμε κιόλας τον άνθρωπο, μπορεί να είναι καλός αν δεν είναι γραφικός όπως κάποιοι άλλοι)

- Σεισμός- σεισμός , έρχεται ο .... ΛΑ.Ο.Σ. - Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (έρχεται με κωλοτούμπες από τη Καλλιρόης στο εκλογικό κέντρο της γειτονιάς σας) 

- Η Ένωση Φραπέδων, εεε Κεντρώων θέλαμε να πούμε του youtuber προφήτη Βασίλη Λεβέντη που "υπερασπιζόμενος το Κέντρο" πούλησε το Κανάλι 67 για να δημιουργηθεί το Extra Channel !

- Το κόμμα: ΕΛΚΣΙ- Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας (ποιά είναι άραγε η σημερινή ιδεολογία ;;;)

- Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (ή αλλιώς, ο κήπος της Ε.Δ.Ε.Μ. !!!)

- «ΡΟΜΑ»- Ριζοσπαστικό Ορθόδοξο Μέτωπο Αλληλεγγύης (wtf ???)

- To Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Άμεσης Δημοκρατίας ;;; Ναι, άμεσος δράσις ακούει ;;;)

- Το Ποτάμι ( ...δεν γυρίζει πίσω)

...και ο συνδυασμός ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ -Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Ναι βρε, αυτού του γεράκου που είχε το ΤηλεΦΩΣ και το πούλησε για να δημιουργηθεί το Kontra Channel ...remember ?

Αυτά είναι όλα τα κόμματα. Όσο για την Τελεία ... Ο λόγος για τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου που κατεβαίνει για πρώτη φορά εξίσου δυναμικά !

...προσοχή όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές