Ποιό El Classico; Εμείς έχουμε το El Θράκικο !

Όταν ακούμε την έκφραση El classico το μυαλό μας θα πάει είτε στο ντέρμπακι Real - Barcelona είτε κατά το Ελληνικότερο στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Αυτά τα γατάκια σε Ισπανία και Ελλάδα όμως, δεν θα ξεπεράσουν όμως ποτέ το ντέρμπυ του "El Θράκικο" (!!!) μεταξύ Skoda Ξάνθης και Πανθρακικού !

Είτε ο αγώνας γίνεται στα Πηγάδια όπως σήμερα (5/1/2014) είτε στην Κομοτηνή, το ντέρμπυ της Θράκης είναι μοναδικό λόγω των συνθηκών που γίνεται. Ε, δεν βοηθάει και ο καιρός εκεί στα βόρεια και μιλάμε για γήπεδα-χωράφια όπου παρά ο ποδοσφαιριστής και βγαίνει ο χλοοτάπητας σε κομμάτια κάτω απ΄τα πόδια του .

Τα παιχνίδια μεταξύ Ξάνθης και Πανθρακικού δεν φημίζονται γενικότερα για το θέαμά τους αλλά θα θέλαμε να βλέπαμε μια φορά τις μεγάλες ομάδες των el classico αγώνων να παίζανε μπαλίτσα σε γήπεδα σαν αυτά των Θρακιώτικων ομάδων.

Για την ιστορία πάντως, ο αγώνας του πρώτου "El Θράκικο" για το 2015 έληξε με το σκορ να είναι στο 0-0 , αλλά οι παίχτες σίγουρα θα θυμούνται ακόμα τις λακκούβες που πάτησαν ! Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι και ο Σαμαράς άλλαξε το πρόγραμμα της προεκλογικής του ομιλίας αφού ο Θρακιώτικος λαός έχει να ασχοληθεί με σημαντικότερα από την πολιτική πράγματα όπως ο αγώνας !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές