"Έξυπνο πληκτρολόγιο"... το όνειρο κάθε φανατικού gadgetάκια !

Ας ξεφύγουμε λιγάκι από όλς αυτές τις πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω μας για μια είδηση από τον χώρο της τεχνολογίας που μας κίνησε το ενδιαφέρον και σίγουρα ίσως ενδιαφέρει και εσάς που είστε συνέχεια μπροστά σε ένα υπολογιστή.

Για να χαριτολογήσουμε λίγο, δεν είναι η "έξυπνη σίτα" αλλά το "έξυπνο πληκτρολόγιο" το οποίο έχει την ιδιότητα του αυτοκαθαρισμού, της ενεργειακής αυτοροφοδότησης αλλά και και του user identification αναλόγως τον τρόπο πληκτρολόγησης (!!!).

Αυτό το project λοιπόν, ανέπτυξαν αμερικανοί ερευνητές ερευνητές ώστε να αποφευχθούν κυβερνοεπιθέσεις αλλά και η αλόγιστη χρήση υπολογιστών από μη εξουσιοδοτημένους users.

Ξεχάστε τους κωδικούς. Ο καθένας από εμάς πληκτρολογεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο (όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο) και έτσι το  "έξυπνο πληκτρολόγιο" μπορεί να αναγνωίσει τον κεντρικό του χρήστη από τα μοτίβα χρήσης που μπορεί να αναγνωρίσει. Λίγο πολύ όσοι χρησιμοποιείτε android κινητά καταλαβαίνετε όταν μιλάμε για μοτίβα αναγνώρισης.

Το intelligent keyboard περιέχει ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει την επικάθιση βρωμιάς ή σκόνης και η συχνή πληκτρολόγηση λειτουργεί ως άλλη  "μανιβέλα" για να τροφοδοτεί με ενέργεια την συσκευή.

Ε λοιπόν, αν αυτό το project δεν αποτελεί ένα ακόμα προϊόν της "Α.Μ.Α.Ν. Teleshopping"  αγωνιούμε να δούμε πότε θα βγεί στο εμπόριο για να το προμηθευτούμε !!! Είμαστε gadgetάκηδες ... πως να το κάνουμε !!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές