Η "Γέφυρα Ζωής" ... πάει Frangelico !

Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα διοργανώνει Μεγάλη Ανθρωπιστική Εκδήλωση για την ενίσχυση των σκοπών και των δράσεών της.

Σκοπός της εκδήλωσης , είναι η ενίσχυση των εθελοντικών δράσεων της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, ενός πολυχώρου δημιουργίας και έκφρασης παιδιών & νέων με νοητική υστέρηση – φάσμα αυτισμού που προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, ανέλαβε την ευθύνη και το φιλόδοξο έργο της μεταστέγασής του σε νέο κτήριο, σύγχρονων προδιαγραφών ικανό να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα παιδιά και νέους που απασχολούνται με διαδραστικά προγράμματα στον υφιστάμενο χώρο της, και αυτών που βρίσκονται σε αναμονή προς ένταξη στην «ομάδα» της.

Το «Frangelico Group», ο επιχειρηματίας, οι μουσικοί καθώς και οι καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν και θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση αποτελούν ευγενική προσφορά για τους σκοπούς της Γέφυρας Ζωής.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 13 καλλιτεχνών (Χρήστος Χολίδης, Χρήστος Μενιδιάτης, Βασιλική Ντάντα, Άντζελα Δημητρίου, Βασίλης Τερλέγκας, Αλέκος Ζαζόπουλος, Γιώργος Δασκουλίδης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Βαλάντης, Δημήτρης Γιώτης, Χριστίνα Κολέτσα, Stelia, Κονιτόπουλος Μιχάλης).


Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου “Πελασγίας 133, Περιστέρι” 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 (τηλ 211 2143437) καθώς και από 15/06/2015 online στο www.Viva.gr και σε όλα τα σημεία συνεργασίας του δικτύου Viva.

Τιμή εισιτηρίου 15 (με ποτό)


Η δική σας  συμμετοχή θα αποτελέσει το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης συλλογικής δράσης … το όνειρο των παιδιών μας για το δικαίωμα  στη ζωή , στην εκπαίδευση, στην κοινωνικοποίηση , στην αγάπη θα γίνει πραγματικότητα…Σας περιμένουμε όλους εκεί !

Ελάτε κοντά μας τη Δευτέρα 29/6/2015 στις 21:00 στο Frangelico Group,
Λ.Ποσειδώνος 35, Άλιμος.

Γιατί η Γέφυρα Ζωής είναι μια ωραία περιπλάνηση, σχεδόν μια δραπέτευση....
Μόνοι μας απλώς αγωνιζόμαστε…

«Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε…»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές