Νεό λογότυπο για το proagelos.gr

Λένε, πως η αλλαγή ενός λογοτύπου γίνεται τις περισσότερες φορές γιατί κάτι καινούριο συμβαίνει στον φορέα που το χρησιμοποιεί.

Για το proagelos.gr η αλλαγή του λογότυπού του γίνεται μετά από μια δεκαετή πορεία στην Ελληνική blogόσφαιρα, με την ελπίδα πως θα γίνουμε ακόμα πιο αναγνωρίσιμοι σε όλους σας καθώς το λογότυπό μας θα σηματοδοτεί την παρουσία μας !

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μας γνωρίζεται με το σήμα :
...όμως αυτό λογότυπο όσο κι αν υποδεικνύει πως πρόκειται για Ελληνικό blog , θυμίζει rebus στην ανάγνωσή του. Γιατί; Η λέξη "προάγγελος", που αποτελεί τον τίτλο του blog, είναι γραμμένη με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Θεωρούμε πως το blogging το κατέχουμε όλα αυτά τα χρόνια like pro's (professionals), οπότε κρατήσαμε το pro - προσθέσαμε και την λέξη άγγελος με το -ο να έχει ένα ακόμα αναγνωριστικό μας (την υδρόγειο με το ποντίκι και το rss feed ) και στο τέλος για λογοπαίγνιο γράψαμε το .gr με Ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό το λογότυπο έπρεπε λοιπόν να απλοποιηθεί ...

Και εγέννετω ...
Φρεσκάραμε το προφίλ μας ! proagelos.gr ολογραφώς και ένα λογότυπο στα γνώριμα χρώματά μας (το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το πράσινο).Ένας κύκλος που θυμίζει με το γαλάζιο την υδρόγειο και την κουκίδα στον χάρτη που λέγεται Ελλάδα (αφου έτσι κι αλλιώς Ελληνικό blog είμαστε), με το πορτοκαλί η μετάδοση της πληροφόρησης είναι ξεκάθαρη (rss feed logo ως αναγνωριστικό) και με το ανοιχτό πράσινο αν προσέξετε θα παρατηρήσετε την καρτουνίστικη φούσκα διαλόγου - πράγμα το οποίο σηματοδοτεί πως έχουμε άποψη και την εκφράζουμε αλλά επίσης επιδιώκουμε και την επικοινωνία μαζί σας !
Είναι θέμα συνήθειας λοιπόν η μετάβαση στο νέο μας λογότυπο. Όμως δεν σταματάμε εκεί ! Αλλάξαμε και το λογότυπο του web tv μας. Του proagelos infotainment ! Αυτονομίσαμε τον χαρακτήρα του εναλλακτικού αυτού τηλεπρογράμματος και πλέον θα μας γνωρίζετε με σήμα :Επανεκκίνηση τώρα λοιπόν !!!


Μείνετε μαζί μας ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...

Νεότερη Παλαιότερη
Παγκόσμιος χάρτης διασποράς COVID-19