Λόγια Φουρθιώτη - τροφή για σκέψη ...



Στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη στον τηλεοπτικό σταθμό Ε είδαμε τον γνωστό παρουσιαστή και εμπορικό διευθυντή του καναλιού να ξεσπά κατά παλιών τηλεοπτικών προσώπων.


Δείτε σχετικό βίντεο με τα όσα ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης ... :





Θεωρούμε τα λεγόμενα του Μένιου Φουρθιώτη απολύτως σωστά αν κρίνει κανείς πως έχοντας ένα πόστο στο Ε πρέπει φυσικά να υπερασπιστεί τον σταθμό στον οποίο εργάζεται. 

Κατανοούμε επίσης πως, όπως ο ίδιος ο Φουρθιώτης δηλώνει, σε καιρούς ανεργίας και οικονομικής κρίσης πρέπει να διατηρούνται οι θέσεις εργασίας και γιαυτό έχουμε πήξει στην διαφήμιση με τα υαλουρονικά και τα υπόλοιπα συναφή είδη.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η παρουσιάστρια ανέφερε πως το πείσμα του Φουρθιώτη ήταν αυτό που τον ανέδειξε και έφτασε ώς εδώ. 

Τελικά θέλει πείσμα για να εδραιωθείς στον χώρο των Μ.Μ.Ε. . Καλά δεν μιλάμε για γνωριμίες κτλ. αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει τόσος κόσμος που πέριμένει για να πάρει μια ευκαιρία και να ενταχθεί στα media.

Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ίσως συμφωνούμε τόσο πολύ με μια κουβέντα του Μένιου Φουρθιώτη. Για κάποιους μπορεί να φαντάζει αλαζόνας, ψώνιο κτλ. Αυτά είναι απλά απόψεις ... Ας μπορούσαν όλοι να κάνουν αυτά που έκανε αυτός, με όσο θάρρος ή θράσος χρειάζεται, και τότε τα media θα είχαν γεμίσει με ικανούς και άξιους ανθρώπους ...

...α ρε Φουρθιώτη, σε πόσες σκέψεις μας έβαλες γαμώ την ανεργία μας !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές