4η Ημερίδα Στρατηγική Επικοινωνία & Μέσα Ενημέρωσης


Ακολουθεί δελτίο τύπου σχετικά με την 4η Ημερίδα Στρατηρική Επικοινωνία και Μέσα Ενημέρωσης.

Από τη Λέσβο των προσφύγων ως τη Γαλλία του «Σαρλί Εμπντό», από τον ξαφνικά μνημονιακό (;) ΣΥΡΙΖΑ ως το … προτεταμένο δάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη υπάρχει ένα κοινό μονοπάτι: η Στρατηγική Επικοινωνία και η διαχείριση της εικόνας. Στην επικαιρότητα κυριαρχούν πολλές φορές συμπεριφορές, περιστατικά και καταστάσεις που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι του πλανήτη αντιμετωπίζουν μια χώρα, μια περιοχή ή ένα δημόσιο πρόσωπο. 

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς συζητάμε για αυτά που συμβαίνουν σε προεκλογικές εκστρατείες ή στις διεθνείς σχέσεις και αποτυπώνονται στα άρθρα ή τα ρεπορτάζ των Μέσων Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. 

Στην 4η Ημερίδα που διοργανώνει το Εργαστήρι Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης (ΕΣΕΜΕ) του Δ.Ε.Σ. ΠΑ.ΠΕΙ, θα παρουσιαστούν πρωτογενείς έρευνες που αφορούν τις απεικονίσεις του συστήματος κρατών στα Μέσα Ενημέρωσης, την απόδοση Υπαιτιότητας, τις Στρατηγικές Απολογίας, τις Διαδικασίες Ανάταξης της Εικόνας και τη Ρητορική της Επίθεσης στην Στρατηγική Πολιτική Επικοινωνία. 

Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα θα είναι ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός. Στην ομιλία του θα αναπτύξει τη Διαχείριση Εικόνας ενός νησιού εν κρίση, το πώς δηλαδή αντιμετωπίζει το ελληνικό νησί το Μεταναστευτικό ζήτημα. 

Το πλήρες πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.eventbrite.co.uk/e/18775062718. Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. 




Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 09:00-20:30

Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πορτοκαλί Αμφιθέατρο
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιωάννα Ηλιάδη 6944822936
ioanna.iliadi@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές