HellasNET : Επίσημη παρουσίαση στο Μουσείο της Ακρόπολης για το νέο τηλεοπτικό δίκτυο.


Η φιλόδοξη προσπάθεια δημιουργίας ενός πανελλαδικού τηλεοπτικού δικτύου ιδιωτικών σταθμών με εμπνευστή τον Γιάννη Καραγιώργη ξεκίνησε στις 7 Σεπτέμβρη με την προεκλογική τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Κώστα Αργυρό και κεντρικό δίκτυο μετάδοσης αυτό του Attica TV, του αναλίου του Δήμου Ασπροπύργου. Ενός σταθμού με μηδενική τηλεθέαση !

Στο δίκτυο βέβαια εντάχθηκαν και άλλοι σταθμοί όπως το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας, η Άλφα Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος, το νεοσύστατο PLP με έδρα την Πάτρα καθώς επίσης και άλλα κανάλια όπως το Ίριδα της Ρόδου, Το Corfu TV, το Δίκτυο1 με έδρα την Καστορία, το SitiaTV, to TVM της Λέσβου και το Θεσσαλικό TRT.

Αυτό το φιλόδοξο δίκτυο που στοχεύει στην ενημέρωση περισσοτέρων από 1 εκατομμύριο τηλεθεατών πανελλαδικά, "εγκαινιάζεται" επισήμως πλέον υπό το φως της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη.

Σε μια εποχή που τα ΜΜΕ λειτουργούν υπο πίεση, υπάρχουν απολύσεις προσωπικού, μειώσεις μισθών και εκμετάλλευση νέων συναδέλφων, τα προαναφερθέντα κανάλια ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκπέμπουν κοινό πρόγραμμα. Γιατί άραγε ; Ο λόγος απλός, η καθοδήγηση της κοινής γνώμης, η προβολή κοινού προγράμματος με το λιγότερο δυνατόν οικονομικό κόστος και τα συμπεράσματα πλεόν δικά σας αρκεί να γίνετε θεατές σε κάποιο από τα κανάλια του δικτύου...

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη προσπάθεια της HellasNET και ...αυξημένα νούμερα τηλεθέασης συν τω χρόνω !


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές