Ζήσαμε την αναβίωση του κατς στην Ελλάδα !


Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, κάτι νέο ετοιμάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης . Τί ήταν όμως αυτό που είχε στο μυαλό του ο γνωστός και αγαπημένος αθλητικογράφος; Ως πρωτεργάτης της GWC (Greek Wrestling Community) μαζί με ένα μεγάλο επιτελείο performers και υποστηρικτών έκανε πράξη την αναβίωση του κατς στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια αδράνειας !

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως υποδέχτηκε τους 350 και πλέον φίλους του pro-wrestling, που βρέθηκαν στις 21/2 στην Stam the Showman Academy στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν ένα θέαμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Ελλήνων φίλων του αθλήματος, χωρίς περιττές ..."Αμερικανιές" και φαμφάρες :


Θέλαμε να βρεθούμε ανάμεσα στον κόσμο, σαν απλοί θεατές και όχι με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Φτάσαμε πρώτοι των πρώτων κοντά μιαμιση ώρα πριν το opening του event ZMAK WARS 2016. Πετύχαμε τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Νίκο Ανδρέου και τους performers στην prova generale αλλά τους αφήσαμε γιατί θέλαμε να παρατηρήσουμε τον κόσμο που θα ερχόταν να δει το show.

350 και πλέον οι φίλοι που παρακολούθησαν το event. Πατέρας με γιο από το Λαύριο, παρέα από τη Σαλαμίνα με πρωτοστάτη τον Παναγιώτη Αθανασάκο του Ringside House με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις και αποφασίσαμε να γίνουμε event commentators έτσι και το show "απλωθεί" (τ΄ακούς Πέτρο; έχε μας στα υπόψιν), πολλά μέλη της GWC, παραδόξως ...πολλές κοπέλες (!) αλλά και επίσημοι καλεσμένοι όπως η Τζούλια Νόβα, της οποίας το όνομα ακουγόταν κάποια στιγμή ρυθμικά απ΄τον κόσμο. Ιδιαίτερα δε όταν ο Τόλης Σουβλάκος κατά το entrance του, της έδωσε το ένα απο τα δυο "απ΄όλα" που κρατούσε στα χέρια του !!!

Πραγματικά, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς αν κρίνει κανείς πως μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο από τις οθόνες μας και από τα meetings της GWC, τα events του WWE. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να γίνουμε μέρος του show όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας ζήτησε να μπούμε στο ring και να πάρουμε λίγο από το spotlight ...(τι το ΄θελες βρε Πέτρο;) και να δούμε μαζί με το κοινό την παρουσίαση της ζώνης του πρωταθλητη στο επόμενο event που θα πρωγραμματιστεί σε μεγαλύτερο χώρο και θα λέγεται ZMAK CHAMPIONS !

Όλοι οι χαρακτήρες του ZMAK ήταν μοναδικοί ! Το Τουρκικό προξενείο στη Κομοτηνή πρέπει σίγουρα να σπονσοράρει τον Αμπτουλάχ τον Χασάπη ! Ο πόντος ζεί ...και ο Βλαδίμηρος Μπεχλιβανίδης απ΄το Μενίδι έκανε ότι μπορούσε ... Απ΄τον DJ Mario περιμέναμε περισσότερα "scratch" ενώ ο SWAT μας κάθησε στο στομάχι. Πολυ αχώνευτος κι αυτός και η φαμίλια του ! Οι κουζουλοί σύντεκνοι έκαναν τον κόσμο να βροντοφωνάζει "Να ζήσει η Κρήτη !" και ο 3B είπε τελικά το περιβόητο "Απολύεσαι!" στον Αλβανό Elia. Προσωπικά, η Tag Team των Gemini δεν μας εντυπωσίασε ενώ Απόλλωνας και Κουρέας πήραν όλο το χειροκρότημα. Στο ΖΜΑΚ WARS είδαμε επίσης, το κακέκτυπο του Curt Angle που ακούει στο όνομα Σπύρος Λούης και τον "νεκροθάφτη ... από τα lidl", Undertaken ! Όλες οι περσόνες ωστόσο έχουν κάτι κοινό, την αγάπη για το pro-wrestling, όπως κι εμείς που τους παρακολουθήσαμε και περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερα ... 

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του event, τα αποτελέσματα των αγώνων λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ . Εμείς θα κλείσουμε την αναφορά μας στην αναβίωση του κατς στην Ελλάδα με αυτό που είπαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν ...

"THANK YOU ΠΕΤΡΟ !"


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές