ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ Η ΕΡΤ ! Δήλωση Ταγματάρχη για γέλια και για κλάματα στο "Ε"


Όλοι είδατε στις τηλεοράσεις σας το "ντου" των αναρχικών, μελών της ομάδας "Ρουβίκωνας" στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ώστε να παρέμβουν στο επετειακό δελτίο είδησεων για τα 50 χρόνια της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, την ώρα που στον αέρα ήταν ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος και η Λιάνα Κανέλλη.

Πολύ το σούσουρο σχετικά με την ενέργεια των αναρχικών και τον σκοπό ...της επισκέψεώς τους στην ΕΡΤ, αλλά η ωμή πραγματικότητα καταμαρτυρά πως τα μέτρα ασφαλείας στο ραδιομέγαρο είναι ...της πλάκας !

Σαν δημόσιος οργανισμός, πέρα από την υποτυπώδη φύλαξη από άτομα εταιρίας security, η ΕΡΤ μπορεί ενδεχομένως να έχει εσωτερικό προσωπικό ασφαλείας (inhouse security) ή ένα τμήμα Π.Σ.Ε.Α. (Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών) αλλά και αυτά τα τμήματα πόση δύναμη να έχουν όταν ένα μάτσο παρανοϊκοί κάνουν parkour πάνω από τα τουρνικέ της εισόδου και μπουκάρουν αεράτα για να επιτύχουν τον σκοπό τους; 

Είχαμε την τύχη να βρεθούμε στα πλαίσια ημερίδας στο ραδιομέγαρο πριν λίγο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι της υπηρεσίας security στην είσοδο, δυστυχώς έχουν το ρόλο του ρεσεψιονιστ κακόφημου ξενοδοχείου. Καταγράφουν στα κιτάπια τους τα στοιχεία της ταυτότητας του επισκέπτη και κρατάνε την ταυτότητα ανταλλάσοντάς την με μια visitors card ως τη στιγμή που ο επισκέπτης θα αποχωρήσει από το κτήριο (φωτό).

Κάπως έτσι είναι η τυπική διαδικασία εισόδου των επισκεπτών, εκτός κι αν είσαι σαματατζής αναρχοαυτόνομος ! Στα πλαίσια βέβαια της ελευθεροφωνίας, ο Λάμπης Ταγματάρχης, αν και καταδίκασε την ενέργεια των μελών του Ρουβίκωνα σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Live News του "E" είπε βέβαια πως οι πόρτες του ραδιομεγάρου είναι ανοιχτές. Στη συνέχια της κουβέντας του στον αέρα του τηλεοπτικού δελτίου όμως, βρήκε δυστυχώς για όλους όσους αντιλαμβάνονται στην σοβαρότητα της έννοιας "ασφάλεια", την ευκαιρία να "ελαφρύνει" την κατάσταση με το παρακάτω ευφυολόγημα: "Μπορεί να με λένε Ταγματάρχη (μειδιάζοντας), αλλά η ΕΡΤ δεν είναι ούτε στρατόπεδο ούτε φρούριο!"

Κοινώς... ούτε λίγο ούτε πολύ ο κος Ταγματάρχης υποδηλώνει ευθέως με αυτή του την άστοχη δήλωση πως προκειμένου ο καθένας να έχει την ελευθερία να λέει ότι θέλει από τον κρατικό δίαυλο, ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης πληρώνει μέσω ΔΕΗ την ΕΡΤ για να είναι σουρωτήρι και ξέφραγο αμπέλι απο πλευράς μέτρων ασφάλειας !

Ελλάδα 2016 ! Ζωή σε μας !
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές