ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ! Με Ποντιακό ...rap φέτος η Ελλάδα στη Eurovision !

Όταν η Ελλάδα έστειλε την Έλενα Παπαρίζου στο Κίεβο και κερδίσαμε τον διαγωνισμό της Eurovision με το "My number One", πολλοί αναρωτήθηκαν αν η λύρα στο ρυθμό του τραγουδιού ήταν Κρητική ή Ποντιακή ...

Ο Ποντιακός ρυθμός υπερίσχυσε και όταν αποφάσίσαμε να στείλουμε ως Ελλάδα τον Γιώργο Αλκαίο και τους φίλους του με τα τύμπανα και τον Πόντιο λυράρη ... αυτή τη φορά on stage, να βροντοφωνάζουν "Ωπα !".

Για τρίτη φορά και κατά πως φαίνεται με ανάθεση, η ΕΡΤ αποφάσισε να στείλουμε ένα κράμα ραπ με Ποντιακό στίχο στη φετινή Eurovision, με το συγκρότημα Europond να μας εκπροσωπεί !

Ήδη στο διαδίκτυο γίνεται ένας χαμός καθώς ο κόσμος αρχίζει να γνωρίζει το συγκρότημα των Europond, από τραγούδια όπως αυτό :


Δόξα τον Θεό, σε όλο τον πλανήτη το Ποντιακό στοιχείο είναι διασκορπισμένο και ιδιαίτερα δε, σε χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστραλία, που έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι του θεσμού που λέγεται Eurovision Song Contest !

Η αρχική έκπληξη των Ελλήνων (Ποντιακής και όχι μόνο καταγωγής, εντός Ελλάδος), μετατράπηκε σε ενθουσιασμό του Ποντιακού Ελληνισμού όπου Γης για την ανάθεση στους Europond.

Το μόνο που μένει τελικά είναι να δούμε αν η ΕΡΤ μας τρολλάρει κανονικά ή αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα, να μάθουμε ποιό είναι το μουσικό κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό.

Αν συνεχιστεί πάντως έτσι ο χαβαλές, μας βλέπω το '17 να στέλνουμε Ημισκούμπρια ή TUS ...




أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές