Μουσουλμάνα μαθήτρια παρέλασε με μαντήλα και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.


Χρόνια πολλά σε όλους συνέλληνες ! Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση διεξήχθη ομαλά και με την επισημότητα που επιβάλει η ημέρα ωστόσο στη χθεσινή μαθητική παρέλαση είδαμε κάτι το πρωτοφανές για τα Ελληνικά χρονικά των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου.

Μουσουλμάνα μαθήτρια με καταγωγή από την Αίγυπτο, γεννημένη στην Ελλάδα ήταν παραστάτρια και τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Πολλά ειπώθηκαν για την παρουσία της κοπέλας στη παρέλαση και σε συνέντευξη που έδωσε και η ίδια είπε χαρακτηριστικά :


Η ίδια στο βίντεο είπε πως αισθάνεται ωραία και ήξερε θεωρητικά τον λόγο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Όμως όπως και να ΄χει η συγκεκριμένη μαθήτρια δεν παύει να είναι μουσουλμάνα και οι Έλληνες πολέμησαν το '21 για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.

Άρα, μπορείτε να αναρωτηθείτε πως μπορεί να αισθάνεται όμορφα για ένα γεγονός όπου οι πολεμιστές της χώρας που γεννήθηκε κατεδίωξαν του ομόδοξους με την κοπέλα Τούρκους κατακτητές;

Όλο αυτό το πράγμα είναι πραγματικά αντιφατικό. Και στον παρόντα χρόνο όπου το μεταναστευτικό ζήτημα έχει γίνει πολύ της "μόδας", το ότι για πρώτη φορά είδαμε να κάνει παρέλαση κοπέλα με μαντήλα ...δεν μπορεί να είναι τυχαίο !

...άραγε η μαθήτρια κατάλαβε για πιο λόγο παρέλασε; Συνήθως πάντως, όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στις παρελάσεις χαίρουν μιας κάποιας εκτίμησης και από τους καθηγητές τους.

Θα θέλαμε να δούμε τις προσεχείς ημέρες αν τα ΜΜΕ θα κάνουν την μαθήτρια "το πρόσωπο της ημέρας" και περιμένουμε να ακούσουμε τι άλλο θα έχει να πεί και η ίδια σε κάποια εκπομπή καθώς στο βίντεο που παρακολουθήσατε ...την είδαμε λίγο σφιγμένη !




Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές