Τηλεοπτικό rewind: Από το αρχείο του Jeronimo Groovy


Από τη στιγμή που έκλεισε ο θρυλικός πλεόν Jeronimo Groovy, έχουν γίνει πολλά αφιερώματα ιδιαίτερα δε για τις ραδιοφωνικές εκπομπές του JGRS 88.9. Εμείς σκαλίσαμε λίγο παραπάνω το διαδίκτυο και κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα για τον πρώτο νεανικό, μουσικό και ψυχαγωγικό τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, τον JGTV ! 

Δείτε παρακάτω μια σειρά φωτό που ανιχνεύσαμε από το διαδίκτυο. Για αρχή, οι τίτλοι τέλους σε εκπομπή του σταθμού: 


 ... στο κανάλι βέβαια υπήρχαν πολλοί που του έβαζαν εμπόδια και γιαυτό υπήρχαν και σπότ διαμαρτυρίας σχετικά με τις άδειες λειτουργίας των ιδιωτικών σταθμών (δεν είναι τωρινό το φαινόμενο όπως καταλαβαίνετε...) :



... και οι διαμαρτυρίες συνεχίζονταν σε σε μορφή κάρτας :



Παρά τις διαμαρτυρίες, ατέλειωτες ήταν οι ώρες της talk tv και των chat μέσω 090. :



...αλλά αυτά που άφησαν εποχή ήταν τα πάρτυ που διοργάνωνε ο σταθμός ! Ναι, τότε που χτυπίομασταν όλοι σαν τα μουρλά ! :



...και που συγκροτήματα που άφησαν εποχή έκαναν την τηλεοπτική τους εμφάνιση στο κανάλι :


Δυστυχώς η εποχή του Jeronimo Groovy πέρασε ανεπιστρεπτί . Τι κανάλι εξαγοράστηκε, πολλά από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε έκαναν πέρασμα από κανάλια όπως το Κανάλι 10 και το Extra Channel και πλέον ο καθένας έχει τον δικό του μοναχικό δρόμο ...

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές