ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο SWAT ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ZMAK !


Πριν το παρθενικό event του ΖΜΑΚ, του ΖΜΑΚ WARS 2016, κι ενώ ο Πέτρος Πολυχρονίδης οργάνωνε και τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο κόσμος να δεί ένα άρτιο και προσεγμένο θέαμα, ο παλαιστής SWAT (κατα κόσμον Ιορδάνης) μπούκαρε στον γραφείο του ιδρυτή του promotion. Όλοι θυμάστε άλλωστε το περιστατικό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Όμως το γεγονός πως ο SWAT εγκατέλειψε το ZMAK και έφυγε για το Kobe της Ιαπωνίας, δεν οφείλεται στο ότι έχασε από τον DJ Mario στο ZMAK WARS ! O SWAT ήξερε πως έκανε γκάφα και θα έχανε τον αγώνα μετά από την ανάρτηση που ανέβασε στο facebook και στην οποία ανέφερε θυμωμένος: "Πειραξες το Prime Zone, θα σου διαλύσω το ΖΜΑΚ ..." , αφήνοντας σαφείς αιχμές στον Πέτρο Πολυχρονίδη, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Κουνούπης αλλά και ο Νίκος Ανδρέου.

O SWAT υπολόγιζε όμως ...χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η θυμωμένη αντίδρασή του στο facebook εξόργησε γνωστό blogger και ZMAK fan με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μαζί του, ένας διάλογος που δεν άρεσε στον SWAT σε σημείο που μάλιστα εκείνος έσβησε κομμάτι του διαλόγου από το facebook.

O blogger βλέποντας πως ο SWAT δεν άντεξε την κριτική και έσβησε τον διάλογό τους, υπενθύμισε στον παλαιστή πως δεν θα περάσει καλά στις 21 του Φλεβάρη ... σαν κάτι να ήξερε !!!

Δείτε παρακάτω τη σχετική αποκάλυψη ΣΟΚ ! :



أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές