KALAMATA IN CRISIS ! Τι συμβαίνει στην πόλη;


Νέα για την περιοχή της Καλαμάτας μαθαίνουμε είτε μέσα από τα Μεσσηνιακά internetικά είτε τηλεοπτικά από το κανάλι Best που εδρεύει στην πόλη και μπορείε κανείς να το δει από τις συνδρομητικές πλατφόρμες πανελλαδικά !

Η πόλη της Καλαμάτας λοιπόν, εδώ και καιρό έχει μπεί στη διαδικασία να θέσει υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. 200 χρόνια από την επανάσταση που ξεκίνησε στον Μωριά, θα συμπληρωθούν το 2021 και με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Δήμος Καλαμάτας ζήτησε και την υποστήριξη από τον Δήμο Σπάρτης στον οποίο υπάγεται και η Καστροπολιτεία του Μυστρά μετά από την Καλλικρατική ενοποίηση.

Η υποστήριξη από τη Σπάρτη ωστόσο μπορεί να είναι εμφανής σε πολιτιστικό επίπεδο αλλά οι δυο πόλεις πλεόν μπορούν να είναι "στα μαχαίρια" σε αθλητικό επίπεδο καθώς τα 7 γκολ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης στον αγώνα της με την "κατά Γεωργούντζο, Μαύρη Θύελλα", έριξε την ομάδα της Καλαμάτας στα τάρταρα του τοπικού πρωταθλήματος προκαλώντας ...κρίση στην πόλη !

Κρίση που πλέον τείνει να εξελιχθεί σε  ...νευρική κρίση για τον αθλητικογράφο του Best Σωτήρη Γεωργούντζο , ο οποίος από καιρό "έκραζε" την διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα και πλέον μετά την πτω΄ση της ομάδας χάνει και από σύμμαχο στις απόψεις του τον "τιτάνα Μπιστικέα", ο οποίος μαθαίνουμε πως τάσσεται στο πλευρό της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Εκεί λοιπόν που αθλητισμός και πολιτισμός μπλέκονται γλυκά δεν είναι δύσκολο να αναφωνήσει κανείς W(hat) T(he) F(*ck) is happening in Kalamata ???

...κάποιος ας αναλάβει το crisis management παρακαλώ !





Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές