ΖΜΑΚ my ...beach ! 1 Month to go. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε !

Από την πρώτη στιγμή που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκίνησε αυτή την ευχάριστη τρέλα που λέγεται ZMAK με το πρώτο event (ZMAK Wars), το proagelos.gr όχι μόνο τον υποστήριξε με την ενημέρωση που σας προσέφερε γύρω από τις δραστηριότητες του promotion αλλά ήταν εκεί στην συνέντευξη τύπου και στο δεύτερο μεγάλο event για την ανάδειξη του ZMAK Champion.

Δεν ξέρουμε αν θα μας το συγχωρέσετε που πήραμε ανοιχτά θέση υποστήριξης με τη χορηγία επικοινωνίας των κινήσεων του απόλυτου Έλληνα pro-wrestler Απόλλωνα, αλλά στο μεγάλο καλοκαιρινό event, το ZMAK my ...beach , περιμένουμε με ανυπομονησία ο Απόλλωνας να αποδειχθεί πραγματικά ως ο ζωντανός εφιάλτης του Κουρέα.

Το αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Κουρέα που θα γίνει με όρους street fight καθώς επίσης και τους αγώνες μεταξύ Cenaj's και Συντέκνων (flag tag team match) , Gemini vs SWAT family (tag team title match) και φυσικά τον αγώνα για τη διεκδίκηση του ΖΜΑΚ Championship από τον ...σύντροφο Βίκτωρα Γ' (ο κος Φίλης απαγορεύει κάθε αναφορά σε Πρίγκηπες βλέπετε...) κόντρα στον πρωταθλητή Αμπτουλάχ τον Χασάπη, θα έχετε την δυνατότητα να τους απολαύσετε σε ένα μήνα από τώρα λοιπόν σε νέο χώρο που είναι το FIGHTERS PARK στην Οδό Π.Ράλλη 107 στην περιοχή του Village Park Ρέντη.

Στο καλοκαιρινό τρίωρο event που θα έχει τιμή εισητηρίου 8€, θα υπάρχει και ένας ακόμα αγώνας μετάξύ του Σπύρου Λούη ο οποίος βρίσκεται σε open challenge.

Εννοείτε πως σχετικά με την έναρξη της διαθεσιμότητας των εισητηρίων αλλά και για κάθε νέα προσθήκη στο match program θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί λογαριασμοί ...

Ήδη στη δημοσιότητα δώθηκε το poster του καλοκαιρινού event του ΖΜΑΚ :


...και περιμένουμε επιπλέον promo υλικό από τον Πέτρο Πολυχρονίδη καθώς και την πρόσκληση για τη συνέντευξη τύπου πριν το ZMAK my ...beach, καθώς έχουμε πολλά να ρωτήσουμε !

Κλείνοντας, κι επειδή το είχαμε υποσχεθεί σε φίλο αναγνώστη πως θα περνούσαμε το δικό μας μήνυμα, σας ενημερώσουμε πως μέσα από την σελίδα του proagelos.gr στο facebook (facebook.com/proagelos.gr) θα ανακοινώσουμε την διεξαγωγή ενός ΖΜΑΚ my ...beach PRE-SHOW ANALYSIS μέσω ζωντανού live streaming που θα πραγματοποιηθεί σύντομα !

Μείνετε κοντά μας λοιπόν γιατί έχουμε να πούμε πολλά ...





Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές