To proagelos.gr "στα άδυτα των οτινανιστών" !

Τις εκπομπές του Μάνου Βουλαρίνου στον ΣΚΑΪ τις ακούμε και τις βλέπουμε πάρα πολύ καιρό. Η προσθήκη του Πέτρου Νικολάου όμως αποδίδει το κάτι παραπάνω στη ραδιοφωνική εκδοχή του "'Οτι να ΄ναι".

Οι "οτινανιστές" Μάνος Βουλαρίνος και Πέτρος Νικολάου μαζί με τη συμβολή του Θανάση Πασσά και του κυρ-Πάνου του Σάκκα δένουν όμως ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Τόσο πολύ μάλιστα που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στο ραδιόφωνο καθημερινά, όσο και στη τηλεόραση τα βράδια της Πέμπτης.

To proagelos.gr ανήκει στο φανατικό κοινό τους, βρέθηκε για μια εκπομπή "στα άδυτα των οτινανιστών" με τη μορφή κλακαδόρου και ήρθε ο καιρός να σας περιγράψουμε αυτή την μοναδική για εμάς εμπειρία !

Αφού "τρυπήσαμε την άμυνα" του σταθμού (βλ. σχετικό θέμα ΕΔΩ), μαζευτήκαμε καμιά δεκαπενανταριά νοματαίοι και συζητούσαμε λίγο πριν μπούμε στο στούντιο, το πόσο πολύ μας αρέσουν οι εκπομπές των παιδιών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αντίστοιχα. Εκεί συναντήσαμε και δυο από τους πιο φανατικούς των φανατικών ακροατών, την "Δήμητρα την απουσιολόγο" και τον "Μεσιέ Κανιμπάλ". Αστέρια παιδιά !

Ο Κυρ-Πάνος ο Σάκκας (also known as Kelly) μας υποδέχτηκε, βγάλαμε τις selfies μας και περίμενε μαζί μας τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι είχαν βγεί για εξωτερικό γύρισμα.

Αφού λοιπόν επέστρεψαν όλοι και σιγά-σιγά πήραμε την άγουσα για το στούντιο, ξεκίνησε και το γύρισμα της εκπομπής η οποία μη ξεγελιέστε, δεν είναι live ! Ναι, το τηλεοπτικό "Ότι να΄ναι" δεν είναι live ! 

Τα γέλια πολλά, οι ατάκες καυστικές και το γύρισμα ολοκληρώνεται. O Μάνος και ο Πέτρος βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε σημείο που ξεπετάνε το γύρισμα της εκπομπής αεράτα ! Ο Πέτρος αντιμετωπίζει κάθε γύρισμα ως live. Αυτό μας το είπε όταν τελείωσε η εκπομπή και πίασαμε την ψιλή κουβέντα στον διάδρομο πριν βγάλουμε μαζί του μια αναμνηστική selfie και φύγουμε.

Με τον Μάνο τον Βουλαρίνο είχαμε μια κουβέντα που άγγιζε πιο πολύ τα διαδικαστικά της εκπομπής καθώς απορούσαμε για πιο λόγο δεν διαβάζει πολύ συχνά τα μηνύματά που του στέλνουμε στο ραδιόφωνο. Μας ανέφερε πως τα μηνύματα μέσω διαδικτύου αλλά και τα sms είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουν να τα διαβάσουν όλα ! Παράλληλα του προτείναμε να βγούμε μια μέρα έξω για ρεπορτάζ σε αντικατάσταση του Θανάση αλλά τζίφος !

Και μιας και γίνεται λόγος για τον τελευταίο των on camera συντελεστών, για τον Θανάση τον Πασσά δεν έχουμε να πούμε πολλά ... είναι ένας μικρός Θεούλης ! Κατά γενική ομολογία, η "Αγία Τετράς" των "οτινανιστών" είναι απίστευτοι χαρακτήρες, ακομπλεξάριστοι και άκρως αυθεντικοί !

Το proagelos.gr μπήκε "στα άδυτα των οτινανιστών" και ευχαριστεί όλους μπροστά και πίσω απ΄τις κάμερες για τη φιλοξενία στα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ήταν μια μοναδική αναζωογονητική εμπειρία καθώς γελάσαμε πολύ και αποχωρήσαμε και με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο από το κανάλι ! 

Μάνο - Πέτρο θα ξανάρθουμε και αυτό δεν είναι απειλή - είναι δέσμευση !

Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές