Φερνάντο Σάντος: "Ο καρπουζάς του Εστορίλ" !


Όσοι παρακολουθήσατε το Euro της Γαλλίας, ακούσατε πολλές φορές τους αθλητικογράφους να προσφωνούν τον φιλέλληνα προπονητή της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, με το παρατσούκλι "καρπουζάς από το Εστορίλ".

Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως το πως προέκυψε αυτό το παρατσούκλι; Λοιπόν, δώστε βάση ... ο Φερνάντο Σάντος "βαφτίστηκε" έτσι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Η ιστορία θέλει τον Πορτογάλο προπονητή να περνά μια δύσκολη προπονητική περίοδο στο τριφύλλι αμέσως μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2002-2003.

Οι "απαιτητικοί" φίλοι του Παναθηναϊκού αγνόησαν την επιτυχημένη πορεία του Σάντος σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδος και μια μερίδα από αυτούς έσπευσε να τον χαρακτηρίσει "Καρπουζά" (του Εστορίλ, προφανώς λόγω της Πορτογαλικής του καταγωγής).

Το ζήτημα βέβαια στις μέρες μας είναι πως ο "καρπουζάς" πήρε Euro ! Μια φορά έλλειψε η Ελλάδα απ΄το Euro και η Πορτογαλία με Σάντος στον πάγκο πήρε Euro ! Τι στον *ούτσο !

Λοιπόν, ψάχνοντας στο internet βρήκαμε και ένα δημοσίευμα πολύ πιο αναλυτικό σχετικά με τον Σάντος και την ιστορία γύρω απ΄το παρατσούκλι που του φόρτωσαν  "οι βάζελοι" !

Για περισσότερα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές