Μήνυμα προς την Kass Company: Η μάχιμη δημοσιογραφία κύριοι ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ !!!




Αμέσως μετά τη λήξη του "ZMAK ...MY BEACH", σας είχαμε υποσχεθεί πως θα έρθει στις οθόνες σας η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη για όλα όσα συμβαίνουν στο ZMAK. Μιλάμε δηλαδή για ένα γενικευμένο ΖΜΑΚελειό !!! 

Ωστόσο, όπως είδατε και στο διαδικτυακό ZMAKελειό, μια κλίκα ατόμων - μη αρεστών από τους ZMAK FANS - που αποτελείται από τον Ιωάννη Αφεντούλη, το αρχιλογιστή Γεδεών και τον Ελληνοαμερικάνο Kris Kass, θέλησε να υποβαθμίσει το έργο του δημοσιογράφου που αποκαλύπτει και παρουσιάζει αδέσμευτα και αμερόληπτα.

Οι ύβρεις που δεχτήκαμε ήταν στοχευμένες "δημοσιογραφίσκε", "τιποτένιε", "φτωχαδάκι" , "piece of shit". Τις ύβρεις φυσικά σπεύσαμε να αγνοήσουμε και όπως αναφέραμε και στην εκπομπή μας ...Η ΜΑΧΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!

Προς ενημέρωση των φίλων του ZMAK παραθέτουμε διάλογο μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Τσιματσίδη και του Ιωάννη Αφεντούλη, ένα διάλογο που διαβιβάσαμε ήδη στον κομισάριο των αγώνων Νίκο Ανδρέου ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του ιεραρχικά, τον ιδρυτή του ZMAK κο. Πέτρο Πολυχρονίδη.


Αν νομίζει ο Ιωάννης Αφεντούλης πως μπορεί να μας μετατρέψει σε κλητήρες είναι γελασμένος ! Δεν είναι μόνο το proagelos.gr που μπορεί να βγάλει στη φόρα τις πομπές της Kass Company ...

Υπενθυμίζουμε την ύπαρξη του Outsiders.gr και του δημοσιογράφου Θωμά Βασιλάκη, το Rings of Pain και τον γνωστό ΖΜΑΚ reporter Elvis καθώς επίσης και το επιτελείο του Ringside House που υποστηρίζει εξ ίσου παθιασμένα τις δραστηριότητες του promotion !

Καλά θα κάνουν λοιπόν οι κύριοι της Kass Company να μη προβαίνουν σε απειλές γιατί όλα θα  τους έρθουν σύντομα boomerang !!!



أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές