ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Γκρέμισαν την παράγκα που έκανε προπόνηση ο Σπύρος Λούης!



Σε  μια κατάπτυστη ενέργεια προέβη ο Ολυμπιακός δήμος που φιλοξενεί την προσπάθεια του παλαιστή από το roaster του ZMAK, Σπύρου Λούη να συμπεριληφθεί στην Εθνική ομάδα πάλης για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020 !

Πιο συγκεκριμένα, η ..."παράγκα" που στην κυριολεξία έκανε προπόνηση στο pro-wrestling ο απόγονος του Έλληνα Ολυμπιονίκη, γκρεμίστηκε σε ανύποπτο χρόνο από δημοτικούς υπαλλήλους και χωρίς καμία προειδοποίηση προς τον αθλητή!

Το ερώτημα που γεννάται φυσικά μετά από αυτή την ανεπίτρεπτη και παράλληλα απαράδεκτη ενέργεια είναι: Αυτή είναι η υποστήριξη προς του αθλητές που μοχθούν για να φέρουν τις διακρίσεις, κύριοι καρεκλοκράτορες;

To proagelos.gr , πάντα στο πλευρό των αθλητών του ZMAK, αναζητεί τις αιτίες αυτής της ενέργειας καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα βίαιας διάλυσης πρόχειρων αθλητικών υποδομών προπόνησης μετά και από όσα υπέστη ο εξοπλισμός του πρόχειρου σκοπευτηρίου που έστησε ο πατέρας και προπονητής της διπλής μεταλιούχου και Ολυμπιονίκου Άννας Κορακάκη.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σπύρος Λούης έλαβε στο παρελθόν διαβεβαιώσεις πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να προπονείται όπως αρμόζει στον απόγονο ενός Ολυμπιονίκη με το όνομά του και δεν έχει συγκρουστεί ποτέ με την δημοτική αρχή, όπως αντίθετα συνέβη με την κα. Κορακάκη και τον Δήμο Δράμας.

Ως τις μέρες μας οι διαβεβαιώσεις αυτές είναι απλά υποσχέσεις και χαρτιά καταχωνιασμένα σε συρτάρια με αποτέλεσμα ο Σπύρος Λούης να μην συμπεριληφθεί ούτε στο roaster των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο αυτό το καλοκαίρι.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσιματσίδης, μιλήσε με τον φανερά εξοργισμένο Σπύρο Λούη στο Late Night Show που ετοιμάζει το ZMAK TV και θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας. Εμείς κατανοούμε τον εκνευρισμό του αθλητή και αυτό θα το διαπιστώσετε στην εκπομπή που θα παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες μέσω διαδικτύου.

Εμείς ευχόμαστε αυτή η εξέλιξη να έχει αίσιο τέλος και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή πλέον, ο Σπύρος Λούης αφού δεν πρόλαβε τους Ολυμπιακούς του Ριο να προλάβει αυτούς του Τόκυο ή έστω την βάση πληροφοριών μας, Ελληνική υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Αντίρριο !


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟ ΛΟΥΗ !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές