"Φθηνά τσιγάρα" για όλους ...στην Αθήνα του Δεκαπενταύγουστου!





1999 ... Στους άδειους δρόμους της Αθήνας γίνεται γύρισμα ταινίας και ο Ρένος Χαραλαμπίδης καπνίζει "Φθηνά Τσιγάρα" συντροφιά με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

2016 ... Οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας του δεκαπενταύγουστου οδηγούν στον πολιτιστικό Πολυχώρο "Χυτήριο" καθώς ήταν ότι πιο ιδανικό μια τέτοια ήρεμη βραδιά ανήμερα της Παναγίας, όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει και μάλιστα με δωρεάν είσοδο τα "Φθηνά Τσιγάρα" του Ρένου Χαραλαμπίδη.

Φυσικά το proagelos.gr δεν υπήρξε περίπτωση να μη χάσει μια τέτοια ευκαιρία. Έχοντας ήδη μια εικόνα από τις ταινίες του Ρένου Χαραλαμπίδη όπως τη "Καρδιά του Κτήνους" ή "Τα 4 μαύρα κουστούμια", ξέραμε πάνω κάτω τι θα συναντήσουμε επί της οθόνης.

Ξεκινήσαμε νωρίς από τη βάση μας γιατί όταν γίνεται λόγος για δωρεάν είσοδο προβλέπεται πάντα ένας σχετικός πανικός. Πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας. Φτάσαμε στο "Χυτήριο" μισή ώρα πριν την έναρξη και πάλι καλά που βρήκαμε καρέκλα να κάτσουμε!

Τα φώτα χαμήλωσαν και ο Ρένος Χαραλαμπίδης προλογίζει την ταινία και την αφιερώνει στον αξέχαστο Κώστα Τσάκωνα, του οποίου ο ρόλος στην ταινία ήταν μοναδικός! Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ένα μικρόφωνο να ακούσουμε τα λόγια του Ρένου Χαραλαμπίδη εμείς στα πίσω καθίσματα. Φάουλ για το "Χυτήριο"!

Και η ταινία ξεκινά. Στα 80 λεπτά αυτής της υπέροχης προβολής ένας έρωτας γεννιέται και οι πρωταγωνιστές της ταινίας συλλέγουν στιγμές. Πιστέψτε μας, για μια στιγμή νιώσαμε κι εμείς ως συλλέκτες στιγμών και εμπειριών...

Δεν θα επεκταθούμε στα του σεναρίου. Εμάς μας άρεσε. Το τι αρέσει στον καθένα ωστόσο είναι υποκειμενικό... Τα φώτα ανάβουν και ο κόσμος σιγά-σιγά αποχωρεί αφού πρώτα χειροκρότησε μέσα απ΄τη ψυχή του...

Σε μια γωνιά ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποχαιρετά και ευχαριστεί τους παρεβρισκόμενους. Νιώσαμε ιδιαίτερη τιμή που βρεθήκαμε σε αυτή την κινηματογραφική βραδιά και προσεγγίσαμε τον Ρένο Χαραλαμπίδη τον οποίο έτυχε να γνωρίσουμε τυχαία στο παρελθόν σε μια σύντομη συνάντησή μας στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Ρένο Χαραλαμπίδη - πατριωτάκι απ΄το Σπήλαιο, τιμή μας που τα ξαναείπαμε και δεν θα χαθούμε ...

Αργά ή γρήγορα ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα ανοίξει την ψυχή του στο proagelos.gr ! ...κι αυτό είναι υπόσχεση!


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές