Κιότεψαν οι καναλάρχες μπροστά στον Ηλία Κασιδιάρη!



Σε αυτή τη χώρα ο αποπροσανατολισμός του κόσμου από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μια χρόνια τακτική των κυβερνήσεων που πέρασαν και ακόμα υπάρχουν στην εξουσία.

Δεν μας φτάνει η φτώχεια και η ανεργία μας, οι τηλεοπτικές άδειες είναι το ζητούμενο τώρα... Ευτυχώς τουλάχιστον που ένας βουλευτής έκανε αυτό που δεν θα έκανε κανείς δημοσιογράφος. Μπόρεσε να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα καθώς η ασιδοσία στον χώρο των Μ.Μ.Ε. απίστευτη!

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, τα "συστημικά" κανάλια έδειξαν εικόνες από την εξέταση Αλαφούζου, Μπόμπολα και Κοντομηνά και απέκρυψαν το στρίμωγμα τον καναλαρχών από τον Ηλία Κασιδιάρη που αποτέλεί μέλος της εξεταστικής επιτροπής.

Στην περίπτωση Αλαφούζου, ο καναλάρχης του Παλαιού Φαλήρου κοιτά στα μάτια στον Ηλία Κασιδιάρη και απαντά συνεχώς με την προσφώνηση "κύριε βουλευτά" δείχνοντας τουλάχιστον έναν κάποιο πολιτικό πολιτισμό...

  

Ο κος Μπόμπολας απαντά με μισόλογα στον Ηλία Κασιδιάρη και με υφάκι του τύπου "Ώχ αδελφέ μου τι θες και τα σκαλίζεις όλα και χάνω την ώρα μου..."
            

Η μεγάλη "μανούρα" έγινε μεταξύ Κοντομηνά και Κασιδιάρη αλλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κράτησε χαρακτήρα - συνέχισε τις ερωτήσεις του και τα ΄χωσε και στον πρόεδρο της εξεταστικής, άσχετα αν στόλισε με μερικά "Γαλλικά" τον καναλάρχη της Αττικής Οδού. 

Η ηλικία του κύριου Κοντομηνά δεν του επέτρεπε να παραμείνει ψύχραιμος σε ότι του έλεγε ο Ηλίας Κασιδιάρης και παρά το ότι ήταν "χύμα" στο έδρανό του, προσπαθούσε να βρεί τρόπο να αμυνθεί!
          

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πραγματικά "ξεβράκωσε" το σύστημα των καναλαρχών και δεν έφτανε μόνο αυτό που έκανε στην εξεταστική αλλά έσπευσε να κάνει ένα "live streaming bomb" αφού παρενέβη ζωντανά σε μετάδοση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ προκειμένου να τεθούν κάποια πράγματα στη σωστή τους βάση ...

Όσοι τα βάζουν με τον Κασιδιάρη είναι "καταδικασμένοι" να βρίσκουν τον μάστορά τους κι αυτό γιατί, όπως λέει κι ο λαός: "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!" ...κι επειδή δεν μπορούμε να αποδόσουμε ιατρική βλάβη στον βουλευτή της Χ.Α., ας αποδόσουμε το ξεβράκωμα που προκάλεσε στους καναλάρχες στο πάθος του να ειπωθούν αλήθειες λόγω του νεαρού της ηλικίας του !

Προχώρα Ηλία και μη μασάς !


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές