ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μήπως πρέπει να αλλάξουμε συμμάχους;


Την ώρα που η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα οικονομικό προτεκτοράτο, την ώρα που η πολιτική σκηνή έχει φέρει στο αμήν τον Ελληνα πολίτη - τον έχει "ξεζουμίσει" οικονομικά, τον έχει καταρακώσει ψυχολογικά και η ανεργία βρίσκεται "στο κόκκινο", την ίδια ώρα ο "σουλτάνος για το Δαφνί" ονειρεύεται την επαναδημιουργία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αφου μιλά για διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών και προκαλεί με την τοποθέτηση ιμάμη στην Αγία Σοφία.

Παράλληλα, στη χώρα που έδωσε τα φώτα που πολιτισμού στον πλανήτη κάποιοι έχουν βαλθεί "να της αλλάξουν τα φώτα" και το ότι έχουν στα ώπα-ώπα τους λαθρομετανάστες και τις "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες" σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Αυτό οι γνώστες και οι πολιτικοί αναλυτές το μεταφράζουν ως  "σχέδιο αποσταθεροποίησης".

Και πως μπορούμε σαν Έλληνες να αποτρέψουμε αυτή την αποσταθεροποίηση; Η απάντηση από μερικούς είναι η σύμπραξη με την Ρωσσία αφού είδαμε και τους Αμερικάνους πόσο ...χεσμένη την έχουν την χώρα μας στη πραγματικότητα. Εδώ μέχρι και φιλορωσσικό κόμμα ίδρυθηκε (ο λόγος για την Ελληνική Λύση) μπας και η αρκούδα της Στέπας προστατέψει τα πρόβατα της Μεσογείου...

Παρόλα αυτά, μέρα με τη μέρα η χώρα μας πάει από το κακό στο χειρότερο και προκοπή δεν έχουμε δει ούτε από δικούς μας ούτε από συμμάχους.

Κι αν κάποτε ο Οζάλ είχε πει πως δεν χρειάζετε να κάνει η Τουρκία πόλεμο με την Ελλάδα γιατί θα περάσουν απέναντι ένα εκατομμύριο "δικοί τους", τα λόγια αυτά ήδη επαληθεύτηκαν αφού το μεταναστευτικό ρεύμα δεν έχει τελειώσει και ας νομίζουν οι περισσότεροι πως πέρασε το κύμα αφού τα κανάλια δεν μιλάνε πια για αυτό.

Τελικά κάτι πρέπει να γίνει με τον πολιτικό προσανατολισμό της χώρας μας. Ο  Τούρκος απειλεί, ο Αμερικάνος μας γράφει κανονικότατα και ο Ρώσσος είναι λίγο Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσσάει ο Άνεμος) . Μήπως πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να δούμε με ποιόν άλλο μπορούμε να κάνουμε επιτέλους χωριό;

Σε βίντεο που πετύχαμε στο διαδίκτυο, ο Κιμ Γιον Ούν απείλησε την Τουρκία πως θα τη σβήσει από τον χάρτι αν πειράξει τους Ρώσσους γιατί έτσι όπως του γυαλίζει και το μάτι δεν θέλει και πολύ για να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να την αμολήσει τη πυρηνική μπομπίτσα να σκάσει στην Άγκυρα!


...Μεταξύ μας, μακριά απ΄τον κ*λο μας κι όπου θέλουν ας σκάσουν τα πυρηνικά του Βορειοκορεάτη - αρκεί να σταματήσουν να κουνιούνται τα μεμέτια! 

Εντύπωσή μας τελικά είναι πως ...- όπως έλεγε και μια βιντεοκασσέτα των 90's - ένας τρελός θα μας σώσει!

Μήπως εκεί στη Βουλή πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας ;;;


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές