Διεύρυνση δραστηριοτήτων με καθυστερήσεις...


"...μου λείψατε παλιόπαιδα!", όπως θα ΄λεγε και ο Νότης Σφακιανάκης σε κάθε του πρεμιέρα, ...και μου λείψατε πολύ!

Δεν λέω, αυτό το blog έχει περάσει απ΄ τα 40 κύματα για να μείνει ζωντανό και κάνω ότι μπορώ να το διατηρώ όσο γίνεται ενημερωμένο γιατί η καθημερινότητά μου δεν μου επέτρεπε το τελευταίο χρονικό διάστημα να blogάρω.

Και δεν blogάριζα γιατί ...vlogάριζα ! Ναι, σωστά διαβάσατε, vlogάριζα. Σκέφτηκα πως είναι καιρός να διευρύνω λίγο περισσότερο τις δραστηριότητές μου. Παρακολούθησα σεμινάρια social media management, έστησα το προσωπικό μου κανάλι στο YouTube και ξεκίνησα τις λήψεις ! Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγε πίσω την ενημέρωση θεματολογίας του proagelos.gr.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος ωστόσο, που το blog δεν ήταν και τόσο updated όσο θα το ΄θελα, ήταν ένας απρόσμενος τραυματισμός στα δάχτυλα το δεξιού μου χεριού, ο οποίος λίγο έλειψε να μου στερήσει τη δυνατότητα να πληκτρολογώ. Πολλά τα ράμματα, βαθύ το κόψιμο σε μικρό, παράμεσο και μέσο, αλλά οι πλαστικοί χειρουργοί του Θριασίου Νοσοκομείου έκαναν ότι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορώ αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, να μπορώ να μεταφέρω τις σκέψεις μου ηλεκτρονικά από το editorial αυτό.

Ένα θερμό ευχαριστώ κι από εδώ λοιπόν στους κυρίους Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη και Λεωνίδα Κουκουλομάτη που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου σε όσα πέρασα τον τελευταίο 1μιση μήνα.

Τέλος καλό - όλα καλά όμως με αυτή την ιστορία. Τώρα σιγά-σιγά θα επανέλθω στους αρχικούς μου ρυθμούς και στοχεύω τώρα που τελειώνει και το ΄16 να βάλω ένα καλό προγραμματισμό σε όλα όσα κάνω στο διαδίκτυο.

Σκέφτομαι λοιπόν να οριοθετήσω τις μέρες της εβδομάδας ώστε τη μια μέρα να ασχολούμαι με τις αναρτήσεις του blog, την άλλη μέρα να κάνω βίντεο για το κανάλι του proagelos.gr στο YouTube ή για το προσωπικό μου κανάλι και πάει λέγοντας. Αυτά τα πράγματα θέλουν ένα καλό προγραμματισμό γιατί αλλιώς χάνεις πραγματικά τη μπάλα. Όλα αυτά όμως από αρχές '17.

Προς το παρόν, κι επειδή το κόβω να είναι το τελευταίο editorial της χρονιάς αυτό, σας αφήνω με τις ευχές μου προς όλους σας για Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενη Νέα Χρονιά με προοπτική για προσωπική ευημερία και γενικότερα ότι ποθεί ο καθένας σας.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, δώστε μου κι εμένα τη δυνατότητα να επανακάμψω και δεν χανόμαστε !

Καλά να περνάτε,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές