ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δακτυλικές πρακτικές ...που ανακουφίζουν!



Άλλοι κάνουν βελονισμό, άλλοι ρεφλεξολογία, άλλοι πάλι "τη βρίσκουν" κάνοντας "κρακ-κρακ" στις αρθρώσεις των δακτύλων και στο λαιμό τους ... γενικό συμπέρασμα, όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν γενικά ένα τρόπο να χαλαρώσουν όταν νιώθουν ...κάπως άβολα.

Ποιός θα φανταζόταν όμως πως οι παλάμες μας κρύβουν ευεργετικές δυνατότητες. Το proagelos.gr θα σας δώσει μια σειρά ασκήσεων - δακτυλικών πρακτικών ώστε να ανακουφιστείτε και να νιώσετε πιο ξεκούραστοι.

Για το άγχος και τους πονοκεφάλους κρατήσετε τον αντίχειρά σας και ασκήστε πίεση για 3 ως 5 λεπτά ...λένε ότι πιάνει!

Αν είσαι ασθενής και πιθανότατα κάνεις αιμοκάθαρση, το να τρίψεις τον δείκτη του χεριού σου μπορεί να σε οφελήσει. Η ίδια μέθοδος ωστόσο εξαφανίζει τους πόνους στην πλάτη και γενικότερα τους μυϊκούς πόνους.

Είστε θυμωμένος ή κουρασμένος; Θέλετε να χαλαρώσετε και παράλληλα να οφεληθεί και το ήπαρ σας; Ασκήστε πίεση μερικά λεπτά στο μέσο δάχτυλο και πάρτε βαθιές αναπνοές...

Δώστε ένα τέλος στα πεπτικά και τα αναπνευστικά σας προβλήματα. Η πρακτική άσκησης πίεσης στον παράμεσό σας θα σας απαλλάξει από τα αρνητικά συναισθήματα, την λύπη και την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Το άγχος γενικά είναι κακός σύμβουλος. Και η νευρικότητα μαζί με το άγχος είναι κακός συνδυασμός. Αν το μυαλό σας κουράζεται με συνεχείς σκέψεις, το μικρό σας δαχτυλάκι θα λειτουργήσει σαν το τζίνι που θα εκτελέσει την εντολή σας να απαλλαγείτε από τις όποιες σκέψεις ...αρκεί να το τρίψετε!


Δοκιμάστε αυτές τις πρακτικές, ίσως τελικά σας βοηθήσουν σε κάτι !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές