Κάποιος να τιμωρήσει ...τα μαλακισμένα!






Στη δημοσιότητα βγήκε τις προηγούμενες ημέρες, φωτογραφία που απεικονίζει επτά ...Έλληνες (;!) στρατιώτες να σχηματίζουν, μέσα στο θάλαμο της μονάδας όπου και υπηρετούν, με τα χέρια τους τον Αλβανικό αετό. Σύμβολο της σημαίας της γειτονικής χώρας!

Η εικόνα αυτή έκανε ήδη τον γύρο του διαδικτύου και ο σχολιασμός ήταν στο σύνολό του αρνητικός. Το ζήτημα όμως είναι το τι πρόκειται να συμβεί με τους εν λόγω φαντάρους και το τι είδους ποινή πρόκειται να τους ασκηθεί.

Είναι δεδομένο, πως η συγκεκριμένη φωτογραφία διέρρευσε από τους ίδιους τους φαντάρους χωρίς να έχουν πάρει είδηση τι γίνεται μέσα στη μονάδα τους, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί.

Είναι επίσης δεδομένο πως η μείωση της θητείας έχει οδηγήσει το στράτευμα να έχει τη μορφή κολλεγίου, με φωτεινή εξαίρεση πάντα τα Λ.Ο.Κ. και τα Ο.Υ.Κ. .

Οι στρατιώτες είναι ανεκπαίδευτοι, αραλικάτοι και το "αξιόμαχο" φαίνεται με φωτογραφίες σαν τη συγκεκριμένη.

Την ώρα που κάποιοι άλλοι στρατιώτες, οι Εύζωνοι, φυλούν καθημερινά τις αρχές και τις αξίες αυτού του Έθνους, και στέκονται ακλόνητοι με κρύο, βροχές ...και χιόνια (βλ. φωτό)

 ... τα επτά "μαλακισμένα" που θέλουν να λέγονται Έλληνες φαντάροι, προσβάλουν με την χειρονομία τους κάθε Έλληνα που στρατεύθηκε πολλούς περισσότερους μήνες από αυτά τα "ψάρια" που ανάθεμα και να ΄ξεραν για ποιο λόγο μπήκαν στη διαδικασία να σχηματίσουν με τα χέρια τους τον Αλβανικό αετό και να φωτογραφηθούν ομαδικά.

Δημοσίευμα γνωστού site που ασχολείται αποκλειστικά με το στρατιωτικό ρεπορτάζ, ευτυχώς αναφέρει πως εντοπίστηκε η μονάδα καθώς και η ταυτότητα των "ανθελλήνων" που τόλμησαν να φορέσουν τη στολή με το Εθνόσημο.

Ως proagelos.gr ευελπιστούμε στην "βαριά καμπάνα" που θα πρέπει να περιμένει τους επτά, και ευχόμαστε οι ανώτεροι του στρατεύματος να μη κολλήσουν ή διστάσουν να επιβάλλουν κυρώσεις σε περίπτωση παρέμβασης "βυσμάτων" ...που θα προσπαθήσουν να ρίξουν στα μαλακά αυτά τα τσογλάνια !


Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές