Eurovision 2017: Συνέντευξη τύπου-παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής


Όπως είναι ήδη γνωστό, η χώρας μας θα συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία - όπως ακριβώς είχε συμβεί και το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου να βγαίνει νικήτρια.

Αυτή τη φορά, την "επιχείρηση πρωτιά" πρέπει να φέρει εις πέρας η Demy μετά από ανάθεση της ΕΡΤ στην εταιρία Panik, τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τον σκηνοθέτη και χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΡΤ διοργάνωσε συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει την Ελληνική συμμετοχή.

Σύμφωνα με την μικρή "αποκάλυψη" που έκανε ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας θα έχει εξ ολοκλήρου αγγλικό στίχο και η επιλογή του κομματιού θα γίνει με τη γνωστή μέθοδο του televoting ανάμεσα σε 3 υποψήφια τραγούδια όπου οι φίλοι του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να στείλουν το καλύτερο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Ουκρανία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε με ένα σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση της "Εθνικής Ελλάδος" όπως αποκάλεσαν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ την Demy και την παρέα της, στο Studio C του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.
Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές