Μυστική θρησκεία πτεροδάκτυλων στη Πάρνηθα!

*Αναδημοσίευση άρθρου του Mystic_Dino από το blog http://dynotopsecrets.blogspot.gr/



Για χρόνια όλοι γνωρίζαμε ότι η Πάρνηθα κρύβει ΠΟΛΛΑ μυστικά. Αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί οτι υπάρχει μια μυστική θρησκεία που αποτελούσε το απόλυτο μυστικό για αιώνες.

Θέλετε να σας πω τι είναι ;;;

Λοιπον συμφωνα με δεκαδες μαρτυριες περαστικων αλλα και ερευνητων,συχνα στην Πάρνηθα βρισκονται κοκαλα απο φτερα ΜΕΓΑΛΩΝ διαστασεων.Ειναι σιγουρο επειτα απο αναλυση οτι ανηκουν σε πτεροδακτυλους.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΤΗΝΑ!!!

Λεγεται πως τα κοκαλα περιτριγυριζονται απο ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ και εχουν βρεθει και καιρια η και ΠΟΥΠΟΥΛΑ και πωσ υπαρχει μια κρυφη θρησκεια πισο απο όλο αυτο.Οπως ειναι γνωστο ο πτεροδακτυλος ηταν και δεινοσαυρος και πετουσε κιολας οποτε οι αρχαιοι το εβλεπαν να πεταει που ηταν και μεγαλο και το θεωρησαν θεοτητα.

Ακομα μεσα στο χρονο εχει μεινει η θρσηκεια απο οτι φαινεται και πολλοι συνεχιζουν να κανουν τελετες χρησιμοποιοντας ΚΡΥΦΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΚΑΛΑ αν και πολλη πιστευουν πως οι πτεροδακτυλοι συνεχιζουν να υπαρχουν σε πολλα βουνα και κορυφες καθως εχουν βρεθει και μεγαλα αυγα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ!!!!




أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές