ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΕΚ : Επιτέλους "ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!"


Έπρεπε να περάσουν 18 ολόκληρα χρόνια, ώστε μετά από πολλές αντιπαραθέσεις και εμπόδια η ΑΕΚ να καταφέρει να αποκτήσει σήμερα 25/7/2017 (συγκρατήστε αυτή την ιστορική ημερομηνία ΑΕΚτζήδες!) την πολυπόθητη ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για την κατασκευή της "Αγίας Σοφίας" !

Ενός έργου που δεν αντικατοπτρίζει μόνο τη δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ αλλά επαναφέρει στο νου του κάθε κιτρινόμαυρου φίλαθλου μνήμες απ΄τις "χαμένες πατρίδες" και την καταγωγή της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Ενός έργου που θα ξαναζωντανέψει την όμορφη πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας που θα γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και θα δώσει σίγουρη δουλειά σε πάρα πολύ κόσμο σε καιρούς κρίσης σαν κι αυτούς που ζούμε.

Ε, ναι λοιπόν η οικοδομική άδεια είναι γεγονός:

Θέλετε, δεν θέλετε πιστέψτε το, η άδεια το γράφει ξεκάθαρα: "ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ την έγκριση δόμησης για το έργο." και αυτή η απόφαση δεν μπορεί να παρθεί πίσω !!!

Μια διαδρομή ετών προς το όνειρο που άκουγε στο σύνθημα "Γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια!" φτάνει κατά πως φαίνεται στο τέλος της και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αδέλφια ΑΕΚτζήδες πρέπει να είμαστε όλοι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι ...ευτυχισμένοι !

...και κάτι ακόμα, ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας, όπως το γήπεδο - έτσι και η ομάδα μας θα πρέπει να αποκτήσει σταθερές βάσεις. Το γήπεδο θα μας φέρει επιτυχίες, κάναμε τόση υπομονή όμως ... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές