TRUE STORY: Η κρίση "λαμπαδιάζει" τις συγκοινωνίες!




Μια μόνιμη καραμέλα που μασάει, από τις πρώτες στιγμές της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, όλος ο κόσμος είναι πως η δημόσια διοίκηση έχει αποδιοργανωθεί.

Αυτή την αποδιοργάνωση ωστόσο, αντί να κάνουν κάτι να την αποτρέψουν οι διοικητικοί υπεύθυνοι σε πολλούς τομείς του δημοσίου, την αφήνουν να συνεχίζεται με αποτέλεσμα ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Τρανό παράδειγμα σε όσα σας περιγράφουμε είναι η πραγματική ιστορία (βασισμένη και σε φωτογραφικό υλικό) που μας περιέγραψε Θεσσαλονικιός αναγνώστης. 


Η κρίση έχει αγγίξει φυσικά και τις συγκοινωνίες. Δεν είναι μόνο λοιπόν, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στην Αττική στα οποία συμβαίνουν τα άπειρα περιστατικά (από επιθέσεις σε οδηγούς, μέχρι σπάσιμο ακυρωτικών μηχανημάτων κτλ.). Στη Θεσσαλονίκη μας, η κρίση ανάγκασε τους τεχνικούς υπεύθυνους του ΟΑΣΘ να κλείσουν το ρεζερβουάρ του λεωφορείου με κωδικό 225 (βλ. φωτο) με κλειδί (!!!), αντί να μπουν στη διαδικασία αντικατάστασης στο χαλασμένο πορτάκι του ντεπόζιτου.

Φανταστείτε λοιπόν, πως το λεωφορείο αυτό κυκλοφορούσε σε αυτή την κατάσταση στους δρόμους της συμπρωτεύουσας ...μέχρι τη στιγμή που "λαμπάδιασε" στην κυριολεξία (βλ. φωτο) ! 


...άντε τώρα εσείς ως επιβάτες να αναζητήσετε τις ευθύνες για ένα περιστατικό σαν κι αυτό. Χωρίς να ξέρουμε πόσο πρόσφατο ή πόσο παλιό αντίστοιχα είναι το εν λόγω συμβάν, υποψιαζόμαστε πως ούτε και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΘ δεν θα μπήκαν στη διαδικασία να αναζητήσουν τον "έξυπνο" που σκέφθηκε να κλείσει το πορτάκι του ντεπόζιτου με ένα απλό ...κλειδί, μόνο και μόνο για να γλυτώσει ο οργανισμός συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης "πέντε δεκάρες" για την αντικατάσταση μιας κατά τ΄ άλλα τεχνικής βλάβης...


ΕΛΛΑΔΑ 2017 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!



Νεότερη Παλαιότερη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές