ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ σε Κάλαμο, Βαρνάβα & Καπανδρίτι!



Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία... Φωτιές σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας, από την πιο μικρή έκταση μέχρι τη πιο μεγάλη κορυφογραμμή και τις πιο απομακρυσμένες κατοικημένες περιοχές...

Πρώτο θέμα της ειδησεογραφίας το τελευταίο 24ωρο παραμένει η φωτιά που έχει ξεσπάσει ξεκινώντας από την περιοχή των κατασκηνώσεων του Καλάμου και έχει απλωθεί σε Βαρνάβα και Καπανδρίτι.

Στη Ζάκυνθο ξέσπασαν πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιάς, η Αμαλιάδα ξανακαίγεται και μαζί με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα ..."καίγεται και ο κώλος μας"!

Ναι, "καίγεται ο κώλος μας"...σας πειράζει η αλήθεια; Καταστρέφονται από τις φωτιές περιουσίες τη στιγμή που χιλιάδες κόσμου εδώ και χρόνια με τη κρίση που έχει καταπέσει στη χώρα μας έχουν ήδη "καεί" οι ψυχές τους από την ανεργία και την έλλειψη κρατικής πρόνοιας.

Υπάρχουν πολλοί, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να ξεστομίσουν πως έρχεται το τέλος αυτής χώρας. Έτσι δεν είναι τυχαίο το ότι στον τίτλο του άρθρου μας αναφέρουμε για "εικόνες αποκάλυψης".

Το 2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης κάποιος φωτογράφησε τον ουρανό και τα σύννεφα που πήραν ένα παράξενο σχέδιο που το συσσχέτησαν με τους "καβαλάρηδες της αποκάλυψης". Αυτή την εικόνα τη δέσαμε επίτηδες με τις εικόνες φωτιάς στον Κάλαμο για να δώσουμε έμφαση σε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα.

Σε μια Ελλάδα που έχει γίνει πρωτοσέλιδο πανευρωπαϊκά λόγω των πυρκαγιών την ώρα που επίσης Πορτογαλία και Κορσική καίγονται επίσης.

Σε αυτή τη πύρινη εικόνα της χώρας πρωταγωνιστές ωστόσο θεωρούνται πάντα οι άνδρες της πυροσβεστικής, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες και ο στρατός που έχει βγει μπροστά στο έργο της κατάσβεσης. Για αυτούς τους ανθρώπους δυστυχώς ουδείς λόγος από κανέναν...

Τα Μέσα Ενημέρωσης δυστυχώς, για ακόμη μια φορά όπως και το 2007 με της φωτιές στο νομό Ηλείας, έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονιστικό έργο κατάσβεσης παρόλα αυτά... οι πολιτικοί τον χαβά τους με τοποθετήσεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.

...κι όλα αυτά για να χαίρονται μεγαλοεργολάβοι και οικοπεδοφάγοι !


أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές