SURVIVOR SPOILER ALERT: Η Μαρία "iron barbie" Πανταζή η μια από τους 6 νέους παίκτες !


Όσοι παρακολουθήσατε την εκπομπή SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ, μάθατε πως 6 νέοι παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι με σκοπό να ενδυναμωθούν οι ομάδες και να υπάρξει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για τον τηλεοπτικό προϊόν του ΣΚΑΪ που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Πληροφορίες του proagelos.eu από έγκυρες πηγές, αναφέρουν πως εδώ και μέρες έχει ήδη φύγει απ΄την Ελλάδα με προορισμό μια από τις δυο παραλίες του Αγίου Δομίνικου (των μαχητών ή των διασήμων, δεν το γνωρίζουμε ακόμα), η Μαρία "Iron Barbie" Πανταζή.

Αυτό λοιπόν είναι το 1 από τα 6 νέα πρόσωπα που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε από αύριο Κυριακή 18/3 στις οθόνες μας ως μέλος μιας από τις δυο ομάδες του Ελληνικού Survivor.

Ποιά όμως είναι η Μαρία Πανταζή;

Η 39χρονη Μαρία Πανταζή γεννήθηκε και ζει στα Μελίσσια. Σπούδασε λογιστική και γυμναστική. Για 14 χρόνια δούλεψε στον Ιδιωτικό Τομέα σε τμήματα λογιστηρίου, marketing και Ανθρωπίνου Δυναμικού ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε και ως γυμνάστρια.

Αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να απασχολείται μόνο ως γυμνάστρια, ώστε να αφιερώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στο μεγάλο της πάθος , τον Πρωταθλητισμό.


Τίτλοι και διακρίσεις

Η ενασχόλησή της με το Kick Boxing ξεκίνησε περίπου πριν από δέκα χρόνια, διάστημα πολύ μικρό για τις διακρίσεις και τους τίτλους που έχει λάβει μέχρι σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Το 2008 κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο τουρνουά Κ-1 στο Βερολίνο κόντρα σε Γερμανίδες, την επόμενη χρονιά κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο τουρνουά Κ-1 στην Ισπανία και το 2010 μπαίνει στην εθνική ομάδα πυγμαχίας της Κύπρου, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια σε διεθνή τουρνουά, σε Δανία και Κύπρο.

Το 2010 γίνεται κάτοχος του Επαγγελματικού Πανευρωπαϊκού Τίτλου της WKA στο Κ-1 ενάντια στην Ισπανίδα πρωταθλήτρια, ενώ τo 2011 την είδαμε από την τηλεόραση να αγωνίζεται στην διοργάνωση του Μιχάλη Ζαμπίδη και τρεις μήνες μετά κατακτά τον Πανευρωπαϊκό Τίτλο της WKN στην Κύπρο με Βελγίδα στο Κ-1 επίσης.

Το 2012 Διεκδίκησε και κέρδισε τον Παγκόσμιο Επαγγελματικό Τίτλο της WKA από την Γερμανίδα Πρωταθλήτρια, αγωνίστηκε για δεύτερη φορά την διοργάνωση του Μιχάλη Ζαμπίδη κάνοντας μια εντυπωσιακή νίκη μπροστά σε χιλιάδες θεατές που παρευρέθηκαν στο Στάδιο αλλά και τηλεοπτικά από το κανάλι του ANT1. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, αγωνίστηκε ως main Event σε Διεθνή Κυπριακή Διοργάνωση , κερδίζοντας με knock out στον πρώτο κιόλας γύρο την Βορειοιρλανδή αντίπαλο της.

Τον Οκτώβριο αγωνίστηκε στην χώρα του Κ-1 , την Ολλανδία, στην Αγγλία τον Νοέμβριο και Γαλλία τον Δεκέμβριο με ιδιαίτερα καλή παρουσία. Τον Απρίλιο του 2013 αποθεώθηκε από το Ελληνικό της κοινό ενάντια στην καλύτερη Ολλανδή και ένα μήνα μετά λαμβάνει μέρος στην καλύτερη διοργάνωση της Γαλλίας κερδίζοντας στον ημιτελικό την Αμερικανίδα αντίπαλο της και φτάνοντας στον τελικό με τη Γαλλίδα ενώ μια εβδομάδα μετά, το Ελληνικό κοινό της καταχειροκρότησε σε επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας.
Για τηλεοπτικές διοργάνωσης εκτός τα δύο συναπτά έτη στον ΑΝΤ1, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε διοργανώσεις Γερμανίας, Γαλλίας, Κυπριακές και Αγγλικές.

Tον Ιούνιο του 2013, αγωνίστηκε στην Ιαπωνία, ως καλεσμένη του θρυλικού Ερνέστο Χουστ (4 φορές k-1 Champion), ο οποίος και την προπονεί τα τελευταία χρόνια. Σε ριαλιτυ που μεταδόθηκε παγκοσμίως έλαβε συμμετοχή τον Σεπτέμβρη του 2014 στην Ταϋλανδη (Enfusion Reality, season 5, Ladies Edition -54kg). Η Μαρία Πανταζή ήταν με άλλες 17 διαγωνιζόμενες παγκοσμίου φήμης και κατάφερε να δοξάσει για ακόμα μία φορά τα ελληνικά χρώματα.

Το μεγάλο φινάλε στην αγωνιστική της καριέρα έγινε το Σεπτέμβριο του 2015 όπου αγωνίστηκε και κατέκτησε την Ζώνη του Mma Challenge Pro στο οκτάγωνο κλουβί.

Έχει δημιουργήσει το δικό της ένθερμο fan club γνωστή στο χώρο και σαν IRON BARBIE και είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής Ελληνίδα αθλήτρια στο χώρο του kick-Thai boxing, δίνοντας πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα, Αγγλία, Κύπρο & Σουηδία ενώ τα τελευταία 5 χρόνια την συναντούμε συχνά και ως παρουσιάστρια αγώνων, manager Ελλήνων και όχι μόνο αθλητών.

H Μαρία Πανταζή ήταν και η πρώτη Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κ-1 που αγωνίστηκε και στο Ελληνικό promotion pro-wrestling "ZMAK", που έχει ιδρύσει ο γνωστός σε όλους αθλητικογράφος, promoter και τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

To proagelos.eu εύχεται στην Μαρία Πανταζή καλή επιτυχία και τη φαντάζεται ως αχτύπητο δίδυμο μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα για πολλές νίκες στους διάσημους !



أحدث أقدم
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: proagelos@gmail.com

Άδεια Creative Commons
Στο PROAGELOS.GR Infotainment Online χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές